TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.


TIMOCOM Mobil

Приложение за таблети и смартфони. Използвайте TIMOCOM мобилно.

Можете да имате най-голямата транспортна платформа в Европа винаги и навсякъде! Това е съвсем лесно: Свалете приложението транспортен барометър на TIMOCOM – то е Вашият мобилен достъп до всички продукти на TIMOCOM! Без значение дали борса за товари, платформа за транспортни обяви, платформа за проследяване, складова борса или транспортна директория – с това приложение можете да влезете мобилно в профила си в TIMOCOM и да се разпореждате отвсякъде.*

AppStores QR-Code

Предимствата за вас.

Пълен достъп до вашия профил в TIMOCOM, също и в движение.
Реагирате незабавно на новите възможности за бизнес, по всяко време.
Намирате мобилно товари и предлагате превозни средства в цяла Европа.
Благодарение на определянето на местоположението на автомобилите чрез GPS, винаги знаете, къде се намират Вашите превозни средства, независимо къде се намирате в момента.
Можете да участвате в търгове за транспортни поръчки когато пожелаете.
Можете да предлагате гъвкаво складови площи и да намирате бързо свободни складове.
Свързани сте мобилно чрез фирмения профил за транспорт и логистика в TC Profile®.

Бъдете активни на пазара винаги и навсякъде.

Използвате  TIMOCOM мобилно –чрез приложението транспортен барометър.

Мобилният достъп на TIMOCOM е интегриран в приложението транспортен барометър. Така вие винаги имате на разположение актуалните данни за пазара на европейския шосеен транспорт. При преговори на място за цената това е най-добрият начин за аргументация. С TIMOCOM Mobil вие сте функционални винаги на навсякъде – следващата бизнес възможност е на една ръка разстояние и можете да стигнете до нея само с едно кликване.

* За да използвате през мобилно крайно устройство, трябва да имате регистриран един стационарен компютър. За всяко допълнително устройство, е необходимо TIMOCOM акаунт.

Не изпускайте от поглед ситуацията на пазара

Транспортният барометър представя актуалното състояние на предлагането на товари и товарни пространства на европейския пазар за шосеен транспорт. Така той показва актуалната картина на европейския транспортен и логистичен бизнес. Благодарение на транспортния барометър диспечерите могат да преценят от офиса каква е в момента ситуацията на товарите и товарните обеми в други страни. По този начин фирмите могат по-добре да реагират на колебанията в цените и като цяло по-добре да планират своите диспозиции. Благодарение на актуалната информация транспортният барометър е мощен инструмент при определяне на пазарната цена.

Транспортният барометър на TIMOCOM – практичният инструмент за яснота и прозрачност.

Какво показват данните.

TIMOCOM се откроява като лидер сред европейските борси за товарни и превозни средства с обширна база данни. Ежедневно в TC Truck&Cargo® се публикуват до 750 000 оферти за товари и товарни обеми от над 127 000 потребители, представени от транспортния барометър в почти реално време.

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.