Всички новости с един поглед

Актуални съобщения за пресата

20.03.2020

Поради текущата ситуация: TIMOCOM улеснява достъпа до водещата в Европа борса за товари и складови площи

Oператорът на водещата в Европа борса за товари - IT компанията TIMOCOM, увеличава възможностите за достъп до своята логистична система във време на криза. „Ние искаме да дадем своя принос за това снабдяването на населението и функционирането на веригата за доставки да бъдат осигурени и през сегашното извънредно положение“, каза управителят на TIMOCOM Тим Тирман.

продължаване на четенето >
23.10.2019

Ново местоположение във Вроцлав TIMOCOM се разраства в международен план и стратегически надгражда присъствието си в Полша

Компанията, специализирана в IT и обработката на данни, преструктурира присъствието си в Полша и планира мащабно надграждане на присъствието си на ново централно местоположение. По този начин занапред Полша ще стане още по-стратегически значим пазар за цифровата трансформация на логистиката в Европа.


продължаване на четенето >
17.10.2019

Транспортен барометър на TIMOCOM: Транспортният сектор в Германия е изпълнил по-малко поръчки през третото тримесечие на 2019 г. отколкото през предходната година

Еркрат, 17.10.2019 – Транспортните фирми в Германия имаха по-малко сделки през третото тримесечие на 2019 г. отколкото през предходната година. От юли до септември вътрешните шосейни превози в Германия намаляха с 12 процента спрямо същия период на предходната година. Все пак конюктурно обусловената низходяща тенденция, която се появи до средата на годината при търсенето на транспортни услуги в първата система Smart Logistics System в Европа, спря. Това споделя IT фирмата TIMOCOM в своя анализ към третото тримесечие на 2019 г. с поглед върху транспортния барометър. 

продължаване на четенето >

Актуални сервизни съобщения

12.11.2019

Когато в склада имате не само стоки, но и печалби.

Наскоро мина Коледата, но бизнеса вече работи на пълни обороти за следващия празник – за Великден. Не след дълго използването на капацитета на складовете ще достигне най-високите си стойности и ще има недостиг на свободни складови площи. В краткосрочен и средносрочен план почти няма налични складови площи – така изглежда ситуацията. Освен това проучването на подходящите доставчици може да отнеме много време, а времето струва пари. Поради това не би ли било от полза приложение, което да свързва лесно тези, които предлагат складове и логистични площи, и потенциалните клиенти? С едно кликване на мишката? 

продължаване на четенето >

Актуално Medienecho

Медии

За визуализация на текстовете свързани с TIMOCOM , медиатеката на TIMOCOM е на Ваше разположение. Изображенията и документите са на Ваше разположение за сваляне, разделени в четири категории: „Бранш“, „Акции“, „Фирма“ и „Платформа/Услуги“. Можете да използвате интуитивно нашата медиатека с допълнителни филтри, например по език.

Към медиатеката

Контакт с пресата

TIMOCOM GmbH
Unternehmenskommunikation
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+36 22 51 59 61

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

в началото

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама. Научете повече