Всички новости с един поглед

Актуални съобщения за пресата

23.10.2019

Ново местоположение във Вроцлав TIMOCOM се разраства в международен план и стратегически надгражда присъствието си в Полша

Компанията, специализирана в IT и обработката на данни, преструктурира присъствието си в Полша и планира мащабно надграждане на присъствието си на ново централно местоположение. По този начин занапред Полша ще стане още по-стратегически значим пазар за цифровата трансформация на логистиката в Европа.


продължаване на четенето >
17.10.2019

Транспортен барометър на TIMOCOM: Транспортният сектор в Германия е изпълнил по-малко поръчки през третото тримесечие на 2019 г. отколкото през предходната година

Еркрат, 17.10.2019 – Транспортните фирми в Германия имаха по-малко сделки през третото тримесечие на 2019 г. отколкото през предходната година. От юли до септември вътрешните шосейни превози в Германия намаляха с 12 процента спрямо същия период на предходната година. Все пак конюктурно обусловената низходяща тенденция, която се появи до средата на годината при търсенето на транспортни услуги в първата система Smart Logistics System в Европа, спря. Това споделя IT фирмата TIMOCOM в своя анализ към третото тримесечие на 2019 г. с поглед върху транспортния барометър. 

продължаване на четенето >
29.09.2019

Европейски ден на езиците на 26 септември 2019 г.

Еркрат, 26 септември 2019 г. – На 26-ти септември отново се чества Европейския ден на езиците. С него Съветът на Европа иска да допринесе за запазването на езиковото многообразие в Европа, да покаже на хората предимствата от езиковите познания, да стимулира индивидуалната многоезичност и да мотивира европейците да учат езици. Честването е въведено през 2001 година, Европейската година на езиците. От тогава някои неща са се променили, най-вече в дигиталната сфера.

продължаване на четенето >

Актуално Medienecho

Медии

За визуализация на текстовете свързани с TIMOCOM , медиатеката на TIMOCOM е на Ваше разположение. Изображенията и документите са на Ваше разположение за сваляне, разделени в четири категории: „Бранш“, „Акции“, „Фирма“ и „Платформа/Услуги“. Можете да използвате интуитивно нашата медиатека с допълнителни филтри, например по език.

Към медиатеката

Контакт с пресата

TIMOCOM GmbH
Unternehmenskommunikation
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+36 22 51 59 61

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

в началото

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама. Научете повече