Всички новости с един поглед

Актуални съобщения за пресата

Счетоводителка обработва неплатени фактури.
16.09.2020

Какво да направя при несъбрани вземания?

Поръчката е доставена и фактурата е издадена. Но въпреки това не сте получили плащане по банковата си сметка и все още чакате парите си?

За да бъде ускорено получаването на плащанията, през 2011 г. беше приета директива на ЕС. По този начин е указано на европейско равнище какво трябва да бъде в сила във всяка страна-членка на ЕС по отношение на забавените плащания.

продължаване на четенето >
Коя система за управление на транспорта е подходяща за мен?
13.07.2020

Така ще намерите подходящата система за управление на транспорта

За избора на правилната система за управление на транспорта са важни изискванията на процесите и работата във фирмата. Функциите на интерфейса Ви предоставят допълнителни възможности.

продължаване на четенето >
Свързване в мрежа на веригата за доставки
13.07.2020

Предизвикателствата и възможностите, произтичащи от цифровизацията на веригата за доставки

Свързването в мрежа на цифровите системи в логистиката на транспорти и складове предлага на промишлените и търговски предприятия много потенциал за увеличаване на ефективността и намаляване на разходите, но за съжаления се използва рядко.

продължаване на четенето >

Актуални сервизни съобщения

12.11.2019

Когато в склада имате не само стоки, но и печалби.

Наскоро мина Коледата, но бизнеса вече работи на пълни обороти за следващия празник – за Великден. Не след дълго използването на капацитета на складовете ще достигне най-високите си стойности и ще има недостиг на свободни складови площи. В краткосрочен и средносрочен план почти няма налични складови площи – така изглежда ситуацията. Освен това проучването на подходящите доставчици може да отнеме много време, а времето струва пари. Поради това не би ли било от полза приложение, което да свързва лесно тези, които предлагат складове и логистични площи, и потенциалните клиенти? С едно кликване на мишката? 

продължаване на четенето >

Актуално Medienecho

Медии

За визуализация на текстовете свързани с TIMOCOM, медиатеката на TIMOCOM е на Ваше разположение. Изображенията и документите са на Ваше разположение за сваляне, разделени в шест категории: „Фирмени канцеларски материали“ (Business materials), „Фотосвят“ (Imagery), „Реклама“ (Brochures), „Лого“ (Logos), „Фотогалерия“ (Picture gallery) и „Система/Услуги“ (System/Services). Можете да използвате интуитивно нашата медиатека с допълнителни филтри, например по език.

Към медиатеката

Контакт с пресата

TIMOCOM GmbH
Unternehmenskommunikation
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+36 22 51 59 61

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

в началото

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама. Научете повече