Всички новости с един поглед

Актуални съобщения за пресата

Три сини кубчета с евро и символ на календар
28.05.2020

Забавено плащане: Какво да направя, когато клиентът не плаща?

Транспортът е завършен, но фирмената сметка остава празна. Логистиците разчитат, че след като стоката е доставена, клиентът ще плати издадената фактура. Почти на всяка фирма се е случвало част от търговските партньори да платят късно или да не платят. Ако крайният срок за плащане не бъде спазен можете да се обърнете към адвокат. Но до търсенето на просрочени вземания по съдебен път трябва да се прибягва една тогава, когато всички други средства са изчерпани. Ние ще Ви дадем три съвета, какво можете да направите като фирма, която има несъбрани вземания, за да получите парите си.

продължаване на четенето >
20.03.2020

Поради текущата ситуация: TIMOCOM улеснява достъпа до водещата в Европа борса за товари и складови площи

Oператорът на водещата в Европа борса за товари - IT компанията TIMOCOM, увеличава възможностите за достъп до своята логистична система във време на криза. „Ние искаме да дадем своя принос за това снабдяването на населението и функционирането на веригата за доставки да бъдат осигурени и през сегашното извънредно положение“, каза управителят на TIMOCOM Тим Тирман.

продължаване на четенето >
23.10.2019

Ново местоположение във Вроцлав TIMOCOM се разраства в международен план и стратегически надгражда присъствието си в Полша

Компанията, специализирана в IT и обработката на данни, преструктурира присъствието си в Полша и планира мащабно надграждане на присъствието си на ново централно местоположение. По този начин занапред Полша ще стане още по-стратегически значим пазар за цифровата трансформация на логистиката в Европа.


продължаване на четенето >

Актуални сервизни съобщения

12.11.2019

Когато в склада имате не само стоки, но и печалби.

Наскоро мина Коледата, но бизнеса вече работи на пълни обороти за следващия празник – за Великден. Не след дълго използването на капацитета на складовете ще достигне най-високите си стойности и ще има недостиг на свободни складови площи. В краткосрочен и средносрочен план почти няма налични складови площи – така изглежда ситуацията. Освен това проучването на подходящите доставчици може да отнеме много време, а времето струва пари. Поради това не би ли било от полза приложение, което да свързва лесно тези, които предлагат складове и логистични площи, и потенциалните клиенти? С едно кликване на мишката? 

продължаване на четенето >

Актуално Medienecho

Медии

За визуализация на текстовете свързани с TIMOCOM, медиатеката на TIMOCOM е на Ваше разположение. Изображенията и документите са на Ваше разположение за сваляне, разделени в шест категории: „Фирмени канцеларски материали“ (Business materials), „Фотосвят“ (Imagery), „Реклама“ (Brochures), „Лого“ (Logos), „Фотогалерия“ (Picture gallery) и „Система/Услуги“ (System/Services). Можете да използвате интуитивно нашата медиатека с допълнителни филтри, например по език.

Към медиатеката

Контакт с пресата

TIMOCOM GmbH
Unternehmenskommunikation
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+36 22 51 59 61

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

в началото

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама. Научете повече