skip navigation

Всички новости с един поглед

Актуални съобщения за пресата

Оферти за товари в Европа
10.11.2020

Транспортен барометър на TIMOCOM: Границата от 10 милиона беше преодоляна

Шосейният транспорт на стоки в Европа успя значително да набере скорост от юли до септември тази година Анализираните чрез транспортния барометър на TIMOCOM оферти за товари за третото тримесечие на 2020 г. компенсираха много слабите, поради пандемията от корона вирус, резултати за второто тримесечие на тази година. Цифрите дори надминаха стойностите от предходната 2019 година за всеки месец.

продължаване на четенето >
Една жена проверява фактурите си за закъснели плащания.
13.10.2020

Седемте най-често задавани въпроси за събирането на вземания в логистиката

Поръчката е доставена и фактурата е издадена. Но въпреки това не сте получили плащане по банковата си сметка.Една от възможностите да се справите със закъснелите плащания е да използвате услугите на агенция за събиране на вземания. С това най-напред са свързани много неизвестни.В тази статия в блога ние отговаряме на седемте най-често задавани въпроси, които хората си задават за възлагането.

продължаване на четенето >
Счетоводителка обработва неплатени фактури.
16.09.2020

Какво да направя при несъбрани вземания?

Поръчката е доставена и фактурата е издадена. Но въпреки това не сте получили плащане по банковата си сметка и все още чакате парите си?

За да бъде ускорено получаването на плащанията, през 2011 г. беше приета директива на ЕС. По този начин е указано на европейско равнище какво трябва да бъде в сила във всяка страна-членка на ЕС по отношение на забавените плащания.

продължаване на четенето >

Актуални сервизни съобщения

Служителите, които се занимават със събирането на вземания, Юлиан ван Ахтер, Джефри Бладиер и Дениз Бехт съветват, грижат се, преговарят и помагат на клиентите на TIMOCOM да получат парите си.
17.11.2020

Интервю на служители на TIMOCOM, които се занимават със събирането на вземания

От много години TIMOCOM предлага за своите клиенти услуга за събиране на вземания, за да бъде надежден партньор при неплатени фактури. В тази статия в блога ние даваме думата на служители на TIMOCOM, които се занимават със събирането на вземания, за да ни разкажат за своята ежедневна работа в международния  логистичен бранш. Вижда се, че; тя понякога е забележителна и коства нерви, но е винаги напрегната и разнообразна. Джефри Бладиер, Дениз Бехт и Юлиан ван Ахтер споделят опита си, разбиват някои клишета и показват какъв успех може да бъде постигнат в света на бизнеса с дипломация и разбирателство.

продължаване на четенето >
12.11.2019

Когато в склада имате не само стоки, но и печалби.

Наскоро мина Коледата, но бизнеса вече работи на пълни обороти за следващия празник – за Великден. Не след дълго използването на капацитета на складовете ще достигне най-високите си стойности и ще има недостиг на свободни складови площи. В краткосрочен и средносрочен план почти няма налични складови площи – така изглежда ситуацията. Освен това проучването на подходящите доставчици може да отнеме много време, а времето струва пари. Поради това не би ли било от полза приложение, което да свързва лесно тези, които предлагат складове и логистични площи, и потенциалните клиенти? С едно кликване на мишката? 

продължаване на четенето >

Актуално Medienecho

Медии

За визуализация на текстовете свързани с TIMOCOM, медиатеката на TIMOCOM е на Ваше разположение. Изображенията и документите са на Ваше разположение за сваляне, разделени в шест категории: „Фирмени канцеларски материали“ (Business materials), „Фотосвят“ (Imagery), „Реклама“ (Brochures), „Лого“ (Logos), „Фотогалерия“ (Picture gallery) и „Система/Услуги“ (System/Services). Можете да използвате интуитивно нашата медиатека с допълнителни филтри, например по език.

Към медиатеката

Контакт с пресата

TIMOCOM GmbH
Unternehmenskommunikation
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+36 22 51 59 61

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

в началото