skip navigation

Имаме търговски партньори за Вас

Логистиката процъфтява от свързването в мрежа с правилните търговски партньори. Затова в системата на TIMOCOM ще намерите неутрална логистична мрежа, с която можете първокласно да обработвате своите поръчки. Чрез цифровото предоставяне на документи (напр. лиценз за ЕС, актуално състояние, застраховка и др.) процесът се улеснява, понеже дразнещото пращане на документи по имейл или факс повече не е необходимо.

Лесно намиране на търговски партньори

При над 45 000 проверени фирми от цяла Европа ще намерите точно търговските партньори, които търсите. С функцията за качване и сваляне на документи можете да предоставите в собствения си фирмен профил всички най-често търсени документи на Вашата фирма, респ. да виждате и сваляте документите, публикувани от другите потребители.

TIMOCOM Фирмен профил, Скрийншот

Създаване на умен профил

Използвайте конкурентното предимство на персонален фирмен профил и привлечете вниманието на потенциалните търговски партньори. От профилите на другите потребители получавате точна представа за сферата на транспорта и логистиката в Европа и по този начин можете да разширите своите бизнес възможности.

Скрийншот: Фирмен профил - Създаване на умен профил

Сигурно информиране

Колкото повече услуги предлагате, толкова сте по-атрактивни за потенциалните търговски партньори. Тук можете да посочите в детайли всички транспортни факти и същевременно да информирате подробно за Вашите компетенции. Всички качени данни са сигурно криптирани, така че да не може да бъде извършена злоупотреба.

Скрийншот: Фирмен профил - Сигурно информиране

Възможност за бърз преглед

Вашите обичайни релации са въведени в категория „Обслужвани държави“ и там са прегледно представени. Тук потенциалните търговски партньори научават какъв спектър от услуги предлагате. Удобно и бързо.

Скрийншот: Фирмен профил - Възможност за бърз преглед

Успешно свързване с други фирми!

Като спедиторска или транспортна фирма Вие се представяте като доставчик на услуги и можете да бъдете намерени от нови, атрактивни търговски партньори.

Като фирма от сферата на производството и търговията можете да получите точна представа за транспорта и логистиката в Европа и да разширите мигновено своя набор от доставчици.

Тествайте сега системата на TIMOCOM.

Тествайте безплатно сега

Вие имате въпроси? С удоволствие ще Ви помогнем:

+36 22 51 59 61

в началото