skip navigation

Имаме търговски партньори за Вас

Логистиката процъфтява от свързването в мрежа с правилните търговски партньори. Ето защо в системата TIMOCOM ще намерите неутрална логистична мрежа, с която можете на високо ниво да обработвате вашите поръчки. Чрез цифровото предоставяне на документи (напр. лиценз за ЕС, актуално състояние, застраховка и др.) процесът се улеснява, понеже дразнещото пращане на документи по имейл или факс повече не е необходимо.

Предоставяне на документи

При над 50 000 проверени фирми от цяла Европа ще намерите точно търговските партньори, които търсите. С функцията за качване и сваляне на документи можете да предоставите в собствения си фирмен профил всички най-често търсени документи на Вашата фирма, респ. да виждате и сваляте документите, публикувани от другите потребители.

TIMOCOM Фирмен профил, Скрийншот

Създаване на профил

Използвайте конкурентното предимство на персонален фирмен профил и привлечете вниманието на потенциалните търговски партньори. От профилите на другите потребители получавате точна представа за сферата на транспорта и логистиката в Европа и по този начин можете да разширите своите бизнес възможности.

Скрийншот: Фирмен профил – Създаване на умен профил

Акцентиране върху услуги

Колкото повече услуги предлагате, толкова сте по-атрактивни за потенциалните търговски партньори. Тук можете да посочите в детайли всички транспортни факти и същевременно да информирате подробно за Вашите компетенции. Всички качени данни са сигурно криптирани, така че да не може да бъде извършена злоупотреба.

Скрийншот: Фирмен профил – Сигурно информиране

Показване на релации

Вашите обичайни релации са въведени в категория „Обслужвани държави“ и там са прегледно представени. Тук потенциалните търговски партньори научават какъв спектър от услуги предлагате. Удобно и бързо.

Скрийншот: Фирмен профил – Възможност за бърз преглед

Успешно свързване с други фирми!

Като спедиторска или транспортна фирма Вие се представяте като доставчик на услуги и можете да бъдете намерени от нови, атрактивни търговски партньори.

Като фирма от сферата на производството и търговията можете да получите точна представа за транспорта и логистиката в Европа и да разширите мигновено своя набор от доставчици.

Какво казват нашите клиенти за приложението Фирмен профил

Spedition Kellershohn GmbH & Co. KG

„В бъдеще ние ще работим заедно само с фирми, които са качили своите документите, в профила си. За нас е важно да се щади околната среда - а факсовете са всичко друго, но не и това.“

Вили Келерсхон
Управител
Spedition Kellershohn GmbH & Co. KG
TIMOCOM ID: 1262

Към видеото >
Dal Ferro Trasporti S.r.l

„С тази функция, ние сме една голяма крачка по-близо до нашата цел за работа без документи на хартия. Тези, които искат да продължат да са активни на пазара, не могат да се откажат от цифровизацията.“

Джоди Дал Феро
Диспечер
Dal Ferro Trasporti S.r.l
TIMOCOM ID: 14662

Към видеото >
Josten International B.V.

„Като фирма от производството, на нас ни помага функционалността на бизнес справочника най-вече при избора на бизнес партньори. Можете предварително да видите потенциалните партньори и по-добре да решите с кой искате да работите.“

Херт Йостен
Управител
Josten International B.V.
TIMOCOM ID: 277454

Към видеото >
Боян Бечан, Bečan Trans d.o.o.

„Ние сме прозрачна компания и всеки може да види това. Ето защо, ние качваме своите документи Това печели доверието най-вече на новите търговски партньори.“

Боян Бечан
Управител
Bečan Trans d.o.o.
TIMOCOM ID: 6526

Валди Саровски, Daw-Trans

При качването на моите документите аз решавам, дали документите да са видими за другите потребители или само за мен. Така аз винаги държа контрола. "

Валди Саровски
Директор Логистика
Daw-Trans
TIMOCOM ID: 293351

Reisinger Győző, Locargo Kft.

„С функцията за качване и сваляне на документи, ние съхраняваме всичките документи на нашата компания на едно централно място във фирмения ни профил. Така ние винаги имаме поглед върху най-новите файлове.“

Reisinger Győző
Управител
Locargo Kft.
TIMOCOM ID: 3172

Йозеф Милер, ESA s.r.o. Logistika

"Функцията за качване и сваляне на документи на TIMOCOM спестява време и усилия, защото ние имаме всички необходими документи от нашите бизнес партньори. И обратното, разбира се. "

Йозеф Милер
Мениджър международен транспорт и спедиция
ESA s.r.o. Logistika
TIMOCOM ID: 99056

V.S.T. d.o.o

"Благодарение на възможността за качването на документи, аз спестявам много време.“

Валентина Шинтич
Председател на Управителния съвет
V.S.T. d.o.o.
TIMOCOM ID: 2026

Използвайте Фирмения профил в системата Smart Logistics System.

Тествайте безплатно сега

Имате въпроси? С удоволствие ще Ви помогнем:

+36 22 51 59 61

в началото