Имаме търговски партньори за Вас

Логистиката процъфтява от свързването в мрежа с правилните търговски партньори. Ето защо в системата TIMOCOM ще намерите неутрална логистична мрежа, с която можете на високо ниво да обработвате вашите поръчки. Чрез цифровото предоставяне на документи (напр. лиценз за ЕС, актуално състояние, застраховка и др.) процесът се улеснява, понеже дразнещото пращане на документи по имейл или факс повече не е необходимо.

Предоставяне на документи

При над 55.000 проверени фирми от цяла Европа ще намерите точно търговските партньори, които търсите. С функцията за качване и сваляне на документи можете да предоставите в собствения си фирмен профил всички най-често търсени документи на Вашата фирма, респ. да виждате и сваляте документите, публикувани от другите потребители.

TIMOCOM Фирмен профил, Скрийншот
Скрийншот: Фирмен профил – Създаване на умен профил

Създаване на профил

Използвайте конкурентното предимство на персонален фирмен профил и привлечете вниманието на потенциалните търговски партньори. От профилите на другите потребители получавате точна представа за сферата на транспорта и логистиката в Европа и по този начин можете да разширите своите бизнес възможности.

Акцентиране върху услуги

Колкото повече услуги предлагате, толкова сте по-атрактивни за потенциалните търговски партньори. Тук можете да посочите в детайли всички транспортни факти и същевременно да информирате подробно за Вашите компетенции. Всички качени данни са сигурно криптирани, така че да не може да бъде извършена злоупотреба.

Скрийншот: Фирмен профил – Сигурно информиране
Скрийншот: Фирмен профил – Възможност за бърз преглед

Показване на релации

Вашите обичайни релации са въведени в категория „Обслужвани държави“ и там са прегледно представени. Тук потенциалните търговски партньори научават какъв спектър от услуги предлагате. Удобно и бързо.

Успешно свързване с други фирми!

Като спедиторска или транспортна фирма Вие се представяте като доставчик на услуги и можете да бъдете намерени от нови, атрактивни търговски партньори.

Като фирма от сферата на производството и търговията можете да получите точна представа за транспорта и логистиката в Европа и да разширите мигновено своя набор от доставчици.

Какво казват нашите клиенти за приложението Фирмен профил

Боян Бечан, Bečan Trans d.o.o.

„Ние сме прозрачна компания и всеки може да види това. Ето защо, ние качваме своите документи Това печели доверието най-вече на новите търговски партньори.“

-

Боян Бечан
Управител
Bečan Trans d.o.o.
TIMOCOM ID: 6526

Валди Саровски, Daw-Trans

При качването на моите документите аз решавам, дали документите да са видими за другите потребители или само за мен. Така аз винаги държа контрола. "

-

Валди Саровски
Директор Логистика
Daw-Trans
TIMOCOM ID: 293351

Reisinger Győző, Locargo Kft.

„С функцията за качване и сваляне на документи, ние съхраняваме всичките документи на нашата компания на едно централно място във фирмения ни профил. Така ние винаги имаме поглед върху най-новите файлове.“

-

Reisinger Győző
Управител
Locargo Kft.
TIMOCOM ID: 3172

Йозеф Милер, ESA s.r.o. Logistika

"Функцията за качване и сваляне на документи на TIMOCOM спестява време и усилия, защото ние имаме всички необходими документи от нашите бизнес партньори. И обратното, разбира се. "

-

Йозеф Милер
Мениджър международен транспорт и спедиция
ESA s.r.o. Logistika
TIMOCOM ID: 99056

V.S.T. d.o.o

"Благодарение на възможността за качването на документи, аз спестявам много време.“

-

Валентина Шинтич
Председател на Управителния съвет
V.S.T. d.o.o.
TIMOCOM ID: 2026

Използвайте Фирмения профил в системата Smart Logistics System.

Имате въпроси? С удоволствие ще Ви помогнем:

в началото