skip navigation

Пазарният лидер сред борсите за товари и товарни обеми

С борсата за товари на TIMOCOM работите бързо и ефективно на спотовия пазар. Без значение дали сте доставчик на транспортни услуги или възложител. Тук ще намерите търговските партньори, които търсите. Предимствата за вас: Печелите от нови бизнес възможности, нарастващи приходи и по-малко празни курсове. Използвайте нашите специални оферти за куриерски, експресни и колетни услуги (KEP) или намерете мобилно товари и товарни обеми чрез нашето приложение приложение Транспортен барометър.

Лесно намиране на товари

В борсата за товари ежедневно се предлагат до 800 000 международни оферти за товарни обеми- и товари, които към момента се предлагат от над 135 000 потребители от цяла Европа. Тук за всекиго има по нещо. Без значение дали става въпрос за превозвачи, спедитори или фирми от сферите на производството и търговията.

Борса за товари - Лесно намиране на товари

Бързо въвеждане на превозни средства

Чрез удобната функция за въвеждане на превозни средства като изпълнител можете да въвеждате оферти за товарни обеми с информация за типа на превозното средство, обем/тегло, дата, място на тръгване и пристигане на превозното средство. Така Вие избягвате както празните курсове, така и излишните разходи. Потенциалните възложи тели се свързват с Вас чрез кликване върху Вашата оферта.

Борса за товари - Бързо въвеждане на превозни средства

Умно намиране на товари

Чрез Въвеждане на товари и Преглед на товари можете да намирате и възлагате всички видове стоки. Опишете като възложители , вашата пратка с размер, вида, теглото, източника и местоназначението възможно най-подробно. Така се улеснява търсенето на товар, разпознават се точно Вашите потребности и с Вас ще се свържат бързо.

Умно намиране на товари

Сигурно избиране на товари

В подробния изглед на оферта за товар ще намерите повече информация за избрания товар. Кликвайки върху Вашата оферта изпълнителят получава също и Вашите данни за контакт и може да се свърже директно с Вас като потенциален партньор.

Сигурно избиране на товари

Тествайте сега системата на TIMOCOM.

Тествайте безплатно сега

Вие имате въпроси? С удоволствие ще Ви помогнем:

+36 22 51 59 61

Търсене на товари и товарни пространства

До 800 000 международни оферти дневно. Не се примирявайте с малко.

Извадка от офертите за товари от / до DE

от

за

дължина

тежест

надстройка

последна актуализация 2021-04-11 14:45 CET

Затворена потребителска група (ЗПГ)

Фирмите и съюзите имат възможност да създават затворени потребителски групи в борсата за товари и товарни обеми. Те функционират като вид борса за товари в борсата за товари и същевременно са изгодни фирмени мрежи.

Членовете на групата предлагат своите оферти за товари и товарни обеми първо само в затворената потребителска група, преди да преминат в публичната транспортна борса. Така членовете на ЗПГ имат информационно и времево предимство пред другите фирми и могат по-бързо да намерят подходящите за тях оферти.

Вземете успеха в свои ръце. TIMOCOM изцяло чрез приложение!

Приложение за таблети и смартфони. Използвайте TIMOCOM изцяло мобилно

Отлично

Август 2019 г. - Водещата в Европа борса за товари и товарни обеми на TIMOCOM беше отличена с печата за качество на BME за „Покупка на транспортни услуги“.

Печат за качество: BMEnet отличи борсата за товари на TIMOCOM с печата за качество „Покупка на транспортни услуги“
в началото