Сега можете да направите своите транспортни и логистични процеси лесни и оптимизирани. Без значение дали става въпрос за започването на транспорта, за неговото извършване или за управлението на поръчките, в системата Smart Logistics System на TIMOCOM ще намерите подходящото приложение за Вашите нужди и степен на цифровизация.

Използване на склад

На първо място използването на склада зависи от условията на склад и / или складовите площи. Складовите помещения трябва да бъдат оборудвани в зависимост от вида на стоката която трябва да се съхранява Например,за съхранение на охладени стоки склада трябва да бъдат оборудван с охлаждаща система, така че складираните стоки не се развалят. Ако искате да използвате външно съхранение, складовият оператор, който предлага професионално съхранение трябва да бъде избран. Освен това използване на склада е обвързано с изисквания свързани със сигурността и предписани от закона. "Взривни вещества", например може само да се съхраняват в складове, които са построени на определено разстояние от жилищни райони и местни пътища. Прилагат се строги разпоредби. Складове трябва да бъдат изградени, оборудвани и обезпечени, така че стоките да могат да се съхраняват там. Обучен персонал осигурява подходящо място за съхранение. Подържащият персонал са отговорен за надлежно приемане, разтоварване и проверка на стоките. В допълнение, условията в складовите помещения, като температурата и влажността трябва да бъдат регулирани в зависимост от стоката. Софтуера за управление на склада е важен инструмент за следене, къде точно се намира стоката.

Вижте също:

  • Борса за складове

    Уеб-базираната борса за обмен на складове е двигател за търсене на складове, чрез които се търгуват наличните складови помещения. Доставчиците използват платформата, за да поставят своите наличните мощности с цялата необходима информация. Фирмите които

Запознайте се отвътре с бранша

Регистрирайте се тук и ще получавате редовно статии, които ще улеснят работното Ви ежедневие и ще разширят Вашия бизнес хоризонт.

Абонирайте се за бюлетина

в началото