skip navigation

Използване на склад

На първо място използването на склада зависи от условията на склад и / или складовите площи. Складовите помещения трябва да бъдат оборудвани в зависимост от вида на стоката която трябва да се съхранява Например,за съхранение на охладени стоки склада трябва да бъдат оборудван с охлаждаща система, така че складираните стоки не се развалят. Ако искате да използвате външно съхранение, складовият оператор, който предлага професионално съхранение трябва да бъде избран. Освен това използване на склада е обвързано с изисквания свързани със сигурността и предписани от закона. "Взривни вещества", например може само да се съхраняват в складове, които са построени на определено разстояние от жилищни райони и местни пътища. Прилагат се строги разпоредби. Складове трябва да бъдат изградени, оборудвани и обезпечени, така че стоките да могат да се съхраняват там. Обучен персонал осигурява подходящо място за съхранение. Подържащият персонал са отговорен за надлежно приемане, разтоварване и проверка на стоките. В допълнение, условията в складовите помещения, като температурата и влажността трябва да бъдат регулирани в зависимост от стоката. Софтуера за управление на склада е важен инструмент за следене, къде точно се намира стоката.

Виш още:

  • Борса за складове

    Уеб-базираната борса за обмен на складове е двигател за търсене на складове, чрез които се търгуват наличните складови помещения. Доставчиците използват платформата, за да поставят своите наличните [...]

Знаете ли как се движи бранша?

Регистрирайте се сега и винаги ще бъдете информирани.

Абонирайте се за бюлетина

Всички полета маркирани с "*" са задължителни и трябва да бъдат попълнени.

С изпращането на Вашата регистрация Вие потвърждавате, че приемате нашите разпоредби за защита на данните.

Информационен бюлетин за регистрация:


Вашата лична информация (имейл адрес, име и фамилия) се използва за изпращане на информация от TIMOCOM GmbH до базата данни на SC-Networks GmbH (съдебна регистрация на: Окръжен съд, Мюнхен,регистрационен номер: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2 in 82319 Starnberg weitergegeben. SC-Networks GmbH представяла на Федералния закон за защита на данните, както и указанията на TIMOCOM GmbH.

в началото