• БВЛ

  Федералното Сдружение Логистика (BVL) регистрирано сдружение е най-голямото логистично сдружение в Германия. То е учредено през 1978 и вече наброява около 7.500 члена от управленско ниво на промишлеността, търговията, услугите и науката.

 • Борса за складове

  Уеб-базираната борса за обмен на складове е двигател за търсене на складове, чрез които се търгуват наличните складови помещения. Доставчиците използват платформата, за да поставят своите наличните мощности с цялата необходима информация. Фирмите които

 • Борса за товари (фрахтова) и за свободни товарни капацитети

  Борсата за товари и свободни товарни капацитети е един виртуален пазар предимно за спедитори и превозвачи. Тук те могат да търгуват с излишни товари или свободни товарни капацитети и по този начин да достигнат до оптимално използване на товарните капацитети.

 • Борса на логистични площи

  Със складова борса могат да се предлагат и намерят точните складови и логистични площи. Най-голямата онлайн складова борса на Европа е на IT-доставчика на логистични услуги TIMOCOM. Тя помага да се намалят празните места, да се подобри използването на

Запознайте се отвътре с бранша

Регистрирайте се тук и ще получавате редовно статии, които ще улеснят работното Ви ежедневие и ще разширят Вашия бизнес хоризонт.

Абонирайте се за бюлетина

в началото