skip navigation

Сега можете да направите своите транспортни и логистични процеси лесни и оптимизирани. Без значение дали става въпрос за започването на транспорта, за неговото извършване или за управлението на поръчките, в системата Smart Logistics System на TIMOCOM ще намерите подходящото приложение за Вашите нужди и степен на цифровизация.

Борса за складове

Уеб-базираната борса за обмен на складове е двигател за търсене на складове, чрез които се търгуват наличните складови помещения. Доставчиците използват платформата, за да поставят своите наличните мощности с цялата необходима информация. Фирмите които имат стоки, но недостатъчни и / или неподходящи логистични площи да ги намерият чрез борсата. Конкретно търсене дава резултати, които съответстват на критериите за съхранение на стоките. За тази цел потребителите първо въвеждат желаните критерии за склада, като вид склад, размер или местоположение в полето за търсене. Основната система изчислява съвпаденията между предлаганите капацитети за складиране с търсените. С помощта на уеб-базирани компании за обмен на складове може да се реагира още по-бързо и по-гъвкаво при възможни задръствания в складовите помещения. Това помага да се избегне неизползваното пространство и да се оптимизира капацитета на складовете. Колкото по-голям е броя на предлаганите оферти,толкова по-голями са шансовете за намиране на подходящо решение в борсата за складове. Складовите помещения не са необходими само на транспортни и логистични компании, борсата за складове може да бъде от интерес и за други индустрии.

Запознайте се отвътре с бранша

Регистрирайте се тук и ще получавате редовно статии, които ще улеснят работното Ви ежедневие и ще разширят Вашия бизнес хоризонт.

Абонирайте се за бюлетина

Alle mit '*' markierten Felder sind Pflichtfelder, bitte unbedingt ausfüllen.

Mit dem Absenden Ihrer Registrierung bestätigen Sie Ihr Einverständnis mit unseren Datenschutzrichtlinien.

Newsletter-Anmeldung:


Ihre persönlichen Daten (E-Mailadresse, Name und Vorname) werden für die Informationszusendung von TIMOCOM GmbH an die Datenbank der SC-Networks GmbH (Registergericht: Amtsgericht München, Registernummer: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2 in 82319 Starnberg weitergegeben. Die SC-Networks GmbH unterwirft sich dem Bundesdatenschutzgesetz, sowie den Weisungen der TIMOCOM GmbH.

в началото