Сега можете да направите своите транспортни и логистични процеси лесни и оптимизирани. Без значение дали става въпрос за започването на транспорта, за неговото извършване или за управлението на поръчките, в системата Smart Logistics System на TIMOCOM ще намерите подходящото приложение за Вашите нужди и степен на цифровизация.

Cистема за управление на времето

Целта на система за управление на времето е да се избегне времето за престой преди товарене или разтоварване. Например - спедитора или шофьора, трябва да си организира термин чрез системата за управление на времето. В портала, можете да видите какво свободно време е на разположение за разтоварване (например, 14:00 - 15:00 часа) и да го запазите. Тогава шофьора получава час. Възможно е да има кратко време на изчакване. Ако шофьора на камиона не може да се бъде в плануваното време там, поради задръстване или друг план, той трябва да насрочи нова среща. Системата за обработка на товари, е подобна на тази на въздухоплавателни средства. Авиокомпаниите имат "времеви слотове", в който полетът трябва да бъдат извършен. В противен случай, ако се пропусне времето са налице сериозни наказания.

Вижте също:

  • за управление на транспорта

    Систематаза управление на транспорта (TM-System) е система на диспечера. Със системата за управление на транспорта могат да се обработват поръчки от изпращача / производител. Планират се маршрутите. Във всеки момент, може да се види заетостта на превозните

Запознайте се отвътре с бранша

Регистрирайте се тук и ще получавате редовно статии, които ще улеснят работното Ви ежедневие и ще разширят Вашия бизнес хоризонт.

Абонирайте се за бюлетина

в началото