Сега можете да направите своите транспортни и логистични процеси лесни и оптимизирани. Без значение дали става въпрос за започването на транспорта, за неговото извършване или за управлението на поръчките, в системата Smart Logistics System на TIMOCOM ще намерите подходящото приложение за Вашите нужди и степен на цифровизация.

производство

Под терминът производство се разбира процеса на превръщането на суровините в краен продукт. . Производството е бизнес процес, който продължава да развива даден продукт до продажбата му. Това може да се разглежда като производство или производствен процес. Производството е технически процес , на превръщането на сурови и крайни материали (производствени фактори), в получени и обработени. Проверка на производствения процес включва бизнес проблеми, като например вида и количеството на продуктите. Производството е процес на целенасочена комбинация от производствени фактори и тяхното производство в продукти.

Запознайте се отвътре с бранша

Регистрирайте се тук и ще получавате редовно статии, които ще улеснят работното Ви ежедневие и ще разширят Вашия бизнес хоризонт.

Абонирайте се за бюлетина

в началото