Сега можете да направите своите транспортни и логистични процеси лесни и оптимизирани. Без значение дали става въпрос за започването на транспорта, за неговото извършване или за управлението на поръчките, в системата Smart Logistics System на TIMOCOM ще намерите подходящото приложение за Вашите нужди и степен на цифровизация.

Онлайн борса за товари

Днес товарните борси са почти изцяло електронни и уеб-базирани. Безплатни оферти се публикуват онлайн в лесно разработени системи, като се посочват конкретните транспортни поръчки. Порталът се финансира главно чрез реклама.

Освен това, има уеб-базирани борси за обмен на товари и превозни средства за които се плаща,на те съдържат много повече оферти, удобни функции и услуги. За да влезе в тях потребителят получава ключ за защита или потребителско име предварително. Те плащат или на брой влизания или месечна фиксирана ставка на софтуерния оператор.

Вижте също:

  • Транспортна борса

    Транспортната борса е виртуален пазар - най-вече за спедитори и превозвачи. Тук потребители на борсата могат да предлагат товари, за които те не разполагат с никакъв транспорт.

Запознайте се отвътре с бранша

Регистрирайте се тук и ще получавате редовно статии, които ще улеснят работното Ви ежедневие и ще разширят Вашия бизнес хоризонт.

Абонирайте се за бюлетина

в началото