09.04.2013

TimoCom разширява TC eMap® с функция проследяваме

Познато име, напълно ново съдържание

(3)

Дюселдорф, 2013-04-08. TimoCom Soft- und Hardware GmbH добавя и още. В края на миналата година доставчикът на водещата в цяла Европа борса за товари и превозни средства TC Truck&Cargo® още от старта изведе на пазара най-голямата складова борса на Европа. През юни тази година TimoCom ще обяви следващата иновация: Фирмата е преработила напълно своя модул за маршрутите и калкулациите TC eMap® и го е разширила с функция проследяване.

Малкото на пръв поглед разширение се оказва сензация при по-подробно разглеждане! За първи път в TC eMap® данните на различни, обикновено несъвместими телематични системи се показват на една неутрална платформа. Така клиентите на TimoCom ще могат за в бъдеще да проследяват както своите, така и чуждите превозни средства с един поглед. Преди търсенето се реализираше между няколко портала и приложения, но сега най-важните европейски доставчици на телематични услуги прегледно са обобщени само в едно приложение. Също и изискващото усилие и губещо време телефониране вече е в миналото.

Комплексно решение за транспортния бранш
С новия TC eMap® TimoCom окончателно се превърна в в доставчик „Един за всичко“. Фирмата от Дюселдорф открива със своите три онлайн-платформи - за спотовия пазар, договорния пазар и складовите площи от всякакъв вид - комплексната потребност от възможности за даване на поръчки за транспортния бранш. А в новия TC eMap® се крие също и голяма ефективност. Така наред с решението за проследяване остават и познатите възможности за калкулиране на разходите,и планиране на маршрутите. Този общ пакет показва ясно: Който иска да пътува ефективно в транспортният и логистичният бранш, като спестява време и разходи, се нуждае единствено от TimoCom.

Изтеглете съобщение за пресата
в началото