29.05.2015

TimoCom представи новина на transport logistic 2015

Пазарният лидер се радва на троен успех на панаира

(1)

Еркрат, 29.05.2015 г. – Железопътна стачка, която пречи на посетителите да стигнат до панаира. Нищо не се движи, няма свободни коли под наем и такситата са препълнени. Това със сигурност не звучи като добри условия за провеждането на успешен панаир. Обаче: Със своите 55 000 посетители тазгодишният transport logistic беше не само най-успешният за организатора до момента, но също така и за TimoCom, доставчика на най-голямата транспортна платформа в Европа. Новината, която TimoCom съобщи, обещава успехи в категорията „Пестене на време“.

 

По-бързо, по-високо, по-далече.

Човек може да си представи тазгодишното представяне на TimoCom на панаира по следния начин: Един огромен двуетажен щанд, скупчен в него екип, една новина и един много важен въпрос: „Познавате ли вече TimoCom?“. В продължение на четири дни нашите служители зададоха този въпрос на хиляди посетители, измежду които имаше както дългогодишни клиенти, така и нови клиенти, новопостъпили служители и представители на пресата от различни държави. Не е чудно, че през това време на щанда беше малко тясно. Разговорите бяха естествено за продуктите на TimoCom „made in Germany“, но също така бяха изслушвани внимателно и желанията и предложенията на клиентите, а през това време на горния етаж доволни клиенти пиеха цветни шейкове. Те бяха прясно изстисквани на момента, за да се запазят витамините. През бара минаха цели 1000 броя. „Това тук е истинска лудост!“, чудеше се екипът на TimoCom и се радваше на успеха.

Новини през май

„Може ли да ми обясните за вашата новина?“, питаха клиените. След което на масата се поставяше брошура със заглавие „Бум! Това е новината от TimoCom.“ Свързване на борсата за товари TC Truck&Cargo® с решението за проследяване TC eMap®. Най-интересният момент: Потребителите могат посредством кликване да въведат местоположението на проследяваното превозно средство като нова начална точка на маршрута в TC eMap®. В резюме също така е възможно, да бъдат търсени и показвани в списъка с предложения на TC Truck&Cargo® оферти за товари в радиус от до 200 км. „Клиентите, които работят с нашето решение за проследяване и които вече са натоварили своето превозно средство, намират новата функция за страхотна, тъй като сега е достатъчно само да изберат GPS-излъчвателя на превозното средство, за да получат директно предложенията за товари около проследяваното превозно средство. Изнервящото ръчно въвеждане на адреси вече не е необходимо. Това спестява ценно време, което винаги не стига в този бранш.“, пояснява служителката на TimoCom Евангелия Хатцес.

 

А времето е добър аргумент, когато след края на панаира човек още не може да забрави чутите комплименти като тези: „Без TimoCom не бихме могли да съществуваме. Вие сте най-добрите.“Бум!

Изтеглете съобщение за пресата
в началото