22.08.2018

IAA Nutzfahrzeuge: TIMOCOM се представя с ново стретегическо позициониране и идентичност на марката

Нови IT решения за по-добра видимост и свързаност на транспортната верига.

(1)

Еркрат/Хановер, 22.08.2018 г. – Водещият в Европа специалист в областта на IT и данните в сферата на логистиката, TIMOCOM, ще се представи на IAA Nutzfahrzeuge 2018 в Хановер (на 20.09.-27.09.) с основно преработено маркетингово присъствие и нови IT решения, които ще предоставят на потребителите по-добра видимост и свързаност по продължение на транспортната верига.

Цифровата транспормация като нещо рутинно


„Виртуалните решения отдавна станаха движеща сила на транспортния свят“, каза говорителят на TIMOCOM Гунар Гбурек преди водещото изложение за мобилност, транспорт и логистика. Много от стъпките по логистичната верига от първоначалните бизнес контакти до създаването на товарителницата днес вече са цифровизирани. „Ние работим по следващото ниво на развитие и си поставяме за цел цифровизирано работно ежедневие, когато цифровата трансформация вече няма да бъде проект, а на нея ще се гледа като на нещо рутинно“, каза Гбурек.

Две десетилетия след основаването на IT фирмата от Еркрат, станала известна със своята борса за товари, TIMOCOM се превръща все повече и повече в системен доставчик на цифрово управление и обработване на транспортни системи в шосейния транспорт. „Ние станахме новатори и партньори на фирмите, които желаят да използват с TIMOCOM възможностите на цифровизацията по един интелигентен, лесен и сигурен начин“, разяснява Гбурек.

Свързване на потоците от данни и стоки по нов начин


С до 750 000 международни оферти за товари и товарни обеми дневно и повече от 100 000 проследяеми товарни автомобили TIMOCOM предлага не само достъп до най-голямата в Европа товарна борса, но също и всички предимства на свързаността в рамките на единствена по рода си логистична общност.

TIMOCOM премиерата ще представи не само иновативни логистични приложения и усъвършенствани решения на IAA (палата13/щанд C29), с които реалният и виртуалният свят могат да бъдат свързани по нов начин чрез потоците от данни и стоки. В Хановер също така ще бъдат презентирани за първи път пред обществеността новият дизайн на фирменото лого и общата визия на фирмата.

Указание за редакциите:

Международна пресконференция за премиерата на новото присъствие на пазара на TIMOCOM и IT иновациите за транспортния свят в Деня за пресата на IAA, 19.09., от 16.00 часа в зала 15/16 на Convention Centers (С едновременен превод на Английски)

Изтеглете съобщение за пресата
в началото