24.06.2015

7 с един удар: читателите избраха TimoCom за „Най-добрата марка“

Отново избор на читателите в категория „Борси за товари“

(2)

Еркрат, 24.06.2015 г. – TimoCom отново блесна и тази година с постоянството си и спечели за седми пореден път отличието в категорията „Борси за товари“ на наградата „Най-добрата марка“. На това мнение бяха 8 430 читатели на „lastauto omnibus“, „trans aktuell“ и „FERNFAHRER“. Наравно с гигантите в бранша, като Mercedes-Benz и Schmitz Cargobull в съседните категории, най-голямата транспортна платформа в Европа успя да се качи отново на почетната стълбичка.

 

Наградата, създадена от издателство ETM, е признание за всеотдайността при разработването на иновативни продукти и услуги за транспортния бранш. TimoCom имаше главна роля в това със своята борса за товари TC Truck&Cargo®. Спечелената награда беше получена от маркетинговия директор Кристоф Тесинга на тържествена церемония на 11 юни в Голдбергверк във Фекбах: „За нас е особена чест, че читателите ни избират за седми път в категория „Борси за товари“, понеже те са тези, които работят ежедневно с нашия софтуер. Няма по-добро признание за качеството. Радвам се, че значимостта на нашата фирма продължава да нараства.“ И с намигване добави: „Аз, впрочем, не вярвам в поговорката за „седем добри години, последвани от седем лоши години“.“

Решение за проследяване, мобилен достъп и многобройни оферти

ІТ компанията се открои най-вече чрез мобилния достъп и допълнителните функции, чрез които борсата за товари се свързва с решението за калкулиране и проследяване TC eMap®. Главният представител Марсел Фрингс потвърждава мнението на читателите: „Това че приложението се посреща добре се вижда от нарастващия брой на потребителите. Към момента повече от 4 200 потребители редовно влизат мобилно през приложението транспортен барометър в своята безплатна програма. Те имат достъп отвсякъде до ежедневните до 450 000 оферти за товари и товарни обеми в Европа.“ Освен това и при TC eMap® има все повече потребители и телематични партньори: „Към момента нашите потребители могат едновременно да показват над 130 телематични системи на една карта. Те, разбира се, печелят от отново подобрената през тази година работа с програмата“, добавя Фрингс.

 

И накрая, ІТ компанията върви напред всяка година благодарение на комбинацията от многобройни оферти за товари и товарни обеми и непрекъснати нововъведения. Поради това за TimoCom е в сила: да печели наградата всяка година. Вече е подготвен комуникационен инструмент, който в най-близко бъдеще ще се превърне в стандарт за бърз и лесен обмен в рамките на отрасъла. – и през следващата година да донесе 8-ма награда „Най-добрата марка“.

Изтеглете съобщение за пресата
в началото