01.07.2013

Транспорт и логистик 2013:Немският министър Рамзауер е заинтересован от иновационната сила на TimoCom

Министъра на транспорта беше на щанда на изложението при стартирането на TC eMap®

(6)

Мюнхен, 07.06.2013 г. – TimoCom Soft- und Hardware GmbH направи положителна равносметка в края на Изложението Транспорт и Логистика 2013 в Мюнхен. Абсолютно постижение беше новото приложение на TC eMap®, включващо функция  за проследяване, където всички известни доставчици на телематични услуги са представени на една платформа. TimoCom представи своя иновативен продукт на широката общественост за първи път на световния специализиран панаир за логистика, мобилност, IT и управление на веригите за доставки. Министъра на транспорта д-р Петер Рамзауер също посети щанда на TimoCom на изложението и беше подробно информиран относно компанията.

С над 2000 изложители от 65 страни и тази година изложението Транспорт и Логистик в Мюнхен доказа по впечатляващ начин своето значение като най-значително изложение в бранша. Беше постигнат посетителски рекорд с повече от 53 000 посетители, които създаваха добро настроение по време на изложението. И TimoCom успя да извлече полза от тълпящите се посетители – за сътрудниците на щанда едва оставаше време за кратка почивка.

 

Голям интерес към универсалното решение за проследяване

Компанията предложи на изложението transport logistic многообразен микс от теми. Особено внимание предизвика новото приложение TC eMap®, което беше представено за първи път на широката общественост на изложението. То представлява решение 3 в 1 за транспортния бранш. С помощта на планирането на маршрута, клиентите могат да определят маршрута до съответната релация, директно от водещата в Европа борса за товари и товарни обеми TC Truck&Cargo®. Същевременно, чрез  TC eMap® те могат да калкулират възникналите пътни и допълнителни разходи. Акцентът на продукта е решението за проследяване, чрез което всички известни телематични системи се показват в една платформа.

 

Висока посещаемост на щанда на TimoCom по-време на изложението.

Още преди изложението решението за проследяване получи медийно одобрение в цяла Европа. В това се убеди и немският министър на транспорта д-р Петер Рамзауер, като министърът той лично посети щанда на стартирането на TC eMap®. В разговор с Марсел Фрингс, главния представител на TimoCom, министърът показа изключителен интерес към TimoCom и иновативните продукти.

 

TimoCom - доставчикът „Един за всичко“

Фирмата от Дюселдорф открива със своите три онлайн-платформи - за спотовия пазар, договорния пазар и складовите площи от всякакъв вид - комплексната потребност от възможности за даване на поръчки за транспортния бранш. Като общ пакет с новото приложение TC eMap®, на transport logistic 2013 ясно се открои следното: Който иска да пътува ефективно в транспортния и логистичния бранш, като спестява време и разходи, се нуждае единствено от TimoCom.

Изтеглете съобщение за пресата
в началото