04.03.2015

Транспортните професионалисти от Carreras са доволни от интерфейса на TimoCom.

Повече сухопътни товари благодарение на TC Connect.

(4)

Честност, опит и развитие. Това са три важни фактора, които са отговорни за успеха на испанския логистичен гигант Carreras. Човек все още трябва да има и добри „Връзки“ и то в две отношения. Така фирмата си партнира успешно от много години с  борсата TimoCom. Сега интерфейса TC Connect предлага още една успешна връзка. Благодарение на него, многобройните оферти за товари и превозни средства от фирмената система на Carreras могат само с едно движение да бъдат прехвърлени директно във водещата на пазара борса за товари. За диспечерите това означава преди всичко: улеснено ежедневие, пестене на време и в резултат на това по-висока производителност.

Испанската логистична група Carreras предлага не само широк спектър от услуги в областта на транспорта. Тя също така разработва и собствени решения за оптимизиране на логистичните процеси.

Като например системата за управление на транспорта COMET, където първоначално само за вътрешна употреба се регистрират собствените оферти за товари и транспортни средства. Успоредно с това от много години Carreras използват и борсата за товари на TimoCom, която сега е свързана с фирмената система COMET чрез интерфейса TC Connect. Според Саул Карерас, разработчик на софтуер в Carreras, това е най-ефективният интерфейс от всички: „Благодарение на TC Connect офертите за товари и транспортни средства от нашата система могат да бъдат качени само с едно кликване към TC Truck&Cargo®.

По този начин ние можем от една страна да качим повече оферти, а от друга страна да достигнем до много повече потенциални търговски партньори. Опциите за товари се продават бързо. Можем също да обработваме повече поръчки и оборотът се увеличава.“ Чрез тази връзка фирмата получава и по-добър поглед върху собствените си дейности.

Така продуктивността може да бъде измерена и бизнесът да бъде оптимизиран още повече.

 

Изтеглете съобщение за пресата
в началото