15.01.2018

Транспортната платформа на TimoCom си сътрудничи с UTA

IT специалистът интегрира с мрежата от бензиностанции на UTA нови POI в решението си за проследяване

(2)

Транспортната платформа на TimoCom си сътрудничи с UTA

IT специалистът интегрира с мрежата от бензиностанции на UTA нови POI в решението си за проследяване

 

             Водещата транспортна платформа в Европа разширява своите цифрови приложения

             Планиране на маршрути с 44 000 свързани бензиностанции в Европа

             Спирки за зареждане с гориво за 2,6 милиона отсечки

 

С TimoCom сега можете да планирате спирките за зареждане с гориво по транспортните маршрути. В сътрудничество с доставчика на карта за услуги и зареждане с гориво UNION TANK Eckstein (UTA), Клайностхайм, водещата транспортна платформа разширява предлаганите от нея цифрови услуги.

 

В мобилната мрежа на UTA са включени 44 000 бензиностанции от цяла Европа, в които шофьорите на товарни автомобили с карти UTA могат не само да зареждат гориво безкасово, но също така да ползват и други услуги докато са на път. Те вече се показват като Points of Interest (POI), а също и като точки по пътя, при планирането на маршрути в TimoCom. „Така ние даваме възможност на нашите клиенти да планират маршрутите си още по ефективно и удобно“, казва говорителят на фирма TimoCom Гунар Гбурек.

Повече от 120 000 потребители на TimoCom имат достъп до разширената функционалност през решението за калкулиране и проследяване TC eMap®. То показва още при планирането на маршрута къде се намират бензиностанциите, които са включени в мрежата на UTA. Около 2,6 милиона отсечки се калкулират месечно посредством TC eMap®.

 

Шофьорите на товарни автомобили, които използват смартфон или таблет, за да се ориентират в маршрута от транспортната платформа на TimoCom, могат по всяко време да видят допълнителна информация само като докоснат логото на UTA от електронната карта, без да са необходими допълнителни приложения или софтуер. Така мобилните устройства предоставят актуална информация на шофьора за работното време, наличието на охраняем паркинг, терминали за пътни такси, колонки за гориво с голям дебит и наличните видове гориво. Само в Германия има включени 12 000 бензиностанции в мрежата на UTA.

 

„Като доставчик на мобилност ние трябва да бъдем там, където се нашите клиенти. Поради това, TimoCom - като най-голямата транспортна платформа в Европа - е идеален партньор“, казва Фолкер Хубер, изпълнителен директор на UTA.

Изтеглете съобщение за пресата
в началото