28.08.2014

Сигурни в бъдещето: TimoCom-Welt сега може да бъде използван и мобилно

Операторът на борсата за товарни обеми дава възможност за безпроблемно обработване на транспортните поръчки

(1)

Дюселдорф / Хановер, 28.08.2014. „Да задвижим бъдещето“ гласи мотото на тазгошишното изложение “IAA Nutzfahrzeuge 2014“, което ще се проведе от 25 септември до 02 октомври 2014 г. в Хановер. Както е известно, акцентът на това водещо в световен мащаб изложение за мобилност, транспорт и логистика е поставен върху новостите в бранша. Също и TimoCom Soft- und Hardware GmbH, като оператор на  водещата в Европа борса за товари, избра този подходящ момент, за да направи премиера. Доставчикът на IT услуги ще презентира ексклузивно новият си мобилен достъп до всички платформи на TimoCom – при най-високи стандрти за сигурност.

Мобилният достъп увеличава възможностите за бизнес

При разработването на мобилната версия от най-голямо значение са ежедневните изисквания на транспортната логистика. Накратко, в днешно време всички участващи в транспортния бранш трябва да могат да реагират бързо и гъвкаво на промените. „С мобилния достъп ние направихме нашата продуктова гама още по-достъпна - което според нас е съвсем логична стъпка в едно мобилно бъдеще“, каза главният представител на TimoCom Марсел Фрингс. На IAA 2014 диспечерите, превозвачите и предприятията от индустрията и търговията най-накрая имаха възможност да изпробват мобилния достъп за TimoCom-Welt. Предимствата са на една ръка разстояние, което за ежедневната работа означава: Без значение дали от смартфон или таблет, с помощта на приложението транспортен барометър в бъдеще можете да влизате навсякъде и по всяко време в своя TimoCom акаунт.

 

Тройно подсигурени с TimoCom

И не само това. Понеже иновациите на тази мобилна версия се разпростират много по-нашироко. „Транспортните поръчки трябва да могат да бъдат обработвани възможно най-сигурно, затова ние се постарахме да внедрим най-високите стандарти за сигурност и при мобилната употреба на нашите продукти. С тази цел ние огледахме и тествахме актуалните мобилни версии и средства за сигурност“, каза Фрингс. Резултатът от това е защитеният достъп през приложението транспортен барометър, официално ще бъде  представен от TimoCom на пресконференцията „Вече мобилни? Но и сигурни!“ като един от акцентите на изложението „IAA Nutzfahrzeuge 2014“. Пресконференцията ще се проведе във вторник, 23 септември 2014 г., от 11:45 часа в зала 17 на Convention Centers Hannover. След 25 септември посетителите на изложението ще могат  да си създадат своя собствена представа как за в бъдеще ежедневната работа в сферата на логистиката може да бъде направена още по-ефективна с помощта на таблет и смартфон. На шанд C 19 в палата 13 с помощта на консултант посетителите ще  могат  да изпробват как работят разработените програми през мобилни крайни устройства. Без значение, дали става дума за борсата за товари TC Truck&Cargo® , платформата за търгове TC eBid® решението за калкулиране и проследяване TC eMap® или всички останали бизнес решения от TimoCom – в бъдеще мобилният достъп към всички платформи със сигурност ще се грижи доставчиците на транспортни услуги да бъдат напълно функционални.

 

Изтеглете съобщение за пресата
в началото