27.07.2017

Приложението на TimoCom вече е налично за устройства TomTom Bridge

Шофьорите на камиони вече влизат директно от TomTom Bridge в най-голямата транспортна платформа в Европа

(2)

Шофьорите на камиони вече влизат директно от TomTom Bridge в най-голямата транспортна платформа в Европа

От юни приложението на TimoCom е стандартно налично out-of-the-box за TomTom Bridge, професионалния шофьорски терминал от производителя на навигационни системи TomTom. По този начин шофьорите на камиони, които са потребители на TimoCom, могат да влязат от своето устройство TomTom Bridge в платформата на TimoCom — и така в движение да намерят подходящ товар или свободно товарно пространство.

Транспортната платформа като цифрово приложение на борда

Всеки, който пътува много по работа, знае колко е трудно да не може да управлява и финализира правилно процесите. Това важи с пълна сила за шофьорите на товарни автомобили, за които това да бъдат на път е основната част от работата им. Като професионален шофьорски терминал, TomTom Bridge създава жизненоважна връзка между шофьора и офиса, както и между шофьора и клиента. Освен навигацията за товарни автомобили на TomTom и информацията за трафика в реално време по всички маршрути, базираните на Android устройства съдържат и мобилни бизнес приложения. Едно от тези приложения е TimoCom, най-голямата транспортна платформа в Европа. Благодарение на него потребителите могат съвсем лесно да се пренасочват в движение. Така те могат лесно и удобно да намерят в движение транспортни поръчки в цяла Европа или да предложат гъвкаво своите свободни товарни обеми в транспортната платформа. Интегрираното приложение е практично най-вече за самостоятелните шофьори, които с негова помощ могат по всяко време да намерят товари и в двете направления по маршрута. „Това спестява много време на потребителите на TimoCom. Шофьорите вече не е нужно да вадят личните си смартфони, за да проверят поръчките за товари — понеже с TomTom Bridge имат на едно място както навигация, така и приложението на TimoCom, както и всички други приложения“, разяснява Андреа Ди Димицио, мениджър решения в TimoCom.

 

TomTom Bridge – перфектната комбинация от навигация и бизнес приложения

Според Клаус Бургщалер приложението на TimoCom увеличава стойността на хардуера на TomTom Bridge: „Шофьорските терминали TomTom Bridge предлагат много повече от навигация или карти. Благодарение на интегрираните приложения, като приложенията за въвеждане на товарни обеми и търсене на товари от TimoCom, работното ежедневие на нашите клиенти значително се улеснява и адаптира спрямо нуждите им. Точно това е нашата мисия: Да разработваме заедно технологии, от които печелят всички.“

 

От началото на юли 2017 г. потребителите на транспортната платформа на TimoCom ще могат да обработват поръчки също и през мобилния достъп. Понеже новото приложение TC Transport Order® цифровизира транспортните поръчки и дава възможност на търговските партньори за централна обработка директно в платформата на TimoCom. Това ще направи още по-лесна комуникацията и свързването в мрежа, както за спедиторите, така и за превозвачите и товародателите.

Повече информация за TimoCom можете да намерите на www.timocom.bg

Повече информация за TomTom Bridge можете да намерите на www.tomtom.com/de_de/business-and-government/bridge/

Изтеглете съобщение за пресата
в началото