22.10.2013

Още повече поръчки за товари при TimoCom

Фирмата от Дюселдорф е много повече от доставчик на товари и товарни обеми

(1)

Дюселдорф, 22.10.2013. TimoCom представи впечатляващи резултати на водещата в Европа борса за товари и товарни обеми TC Truck&Cargo®. Резултатите ни показват: Който иска ефективно и успешно да работи в транспортния бранш в Европа, едва ли ще подмине TimoCom. Също така: TimoCom не е само борса за товари, а много повече.

Това не го е имало до сега: До 450 000 оферти за товари и товарни обеми в TC Truck&Cargo® – ежедневно! С това TimoCom преминава в нови измерения и същевременно по впечатляващ начин изгражда фундамента на своето изключително положение при платформите за възлагане. „Чудесно е, че можем да информираме нашите клиенти за такова позитивно развитие на офертите за товари и товарни обеми в борсата“, радва се Марсел Фрингс, главен представител на TimoCom, „Ние разглеждаме този растеж също и като следствие на усилията и иновациите, които ние предприехме по отношение на нашите следващи продукти. Така бихме могли да разширим като цяло и нашата клиентска база в цяла Европа.“ И тук TimoCom премина звуковата бариера. 100 000 потребители междувременно се грижат за функционирането на борсата.

Специалните приложения от TimoCom са често безплатни

Ако погледнем към предложенията на TimoCom отвъд борсата за товари, става ясно, че фирмата се е превърнала в доставчик на комплект услуги за транспортния бранш.  И това започва още от TC Truck&Cargo®. Където от септември 2012 година безплатно е интегрирана складова борса, чрез която бързо могат да се предлагат и намират складови и логистични площи.
Но това не е всичко:  Общо TimoCom предлага три продукта, като към тях са включени различни приложения, предлагани безплатно на клиентите както и множество сервизни услуги. Това са  допълнителните оферти, които още веднъж значително улесняват работното ежедневие.
Най-новият проект е TC eMap®, мощното решение за калкулиране и проследяване. При това TimoCom не е само единственият доставчик на транспортни борси, който предлага независима от производителите платформа за проследяване. В TC eMap® на клиента се предлага също и калкулиране на маршрут. Благодарение на сътрудничеството с Nokia, тя съдържа най-обширния картов материал на пазара, включително данни от сателити и актуални данни от пътното движение.
От четири години на пазара вече се е утвърдила и транспортната платформата за търгове TC eBid®. Всичко, което засяга дългосрочните и редовни превози, може да бъде намерено там. Така в TC eBid® вече са проведени общо повече от 20 000 търга.

Съставна част на услугите, засягащи хората и IT

За да се отговори на непрекъснато увеличаващите се изисквания към IT-услугите, фирмата планира далеч в бъдещето. Има защо: „Ние добре осъзнаваме нашата отговорност спрямо транспортните и логистични фирми в Европа. Не само за нашите клиенти, но и за нас самите би било катастрофа, ако платформите за възлагане на TimoCom не са достъпни.  Но нашите непрекъснати инвестиции в тази област си струват. През последните дванадесет месеца нашите продукти са били на разположение 365 дни, 24 часа в денонощието, при 99,56% – и тук са включени планирани прекъсвания за работа по техническото обслужване!“, обяснява Фрингс.

Но не само линиите за данни, сървъри и програми чувстват силно увеличения брой на офертите и потребителите на TimoCom. В отдела грижа за клиентите сме назначили допълнително служители, за да бъдат бързо и ефективно обслужени нашите клиенти.  Тъй като 54 служители отговарят на клиентската гореща линия в Германия, Полша, Унгария и Чехия приемат ежедневно повече от 2 000 обаждания.  Това прави над 40 000 разговора на месец.

TimoCom представя впечатляващи цифри, които могат да радват всеки клиент. Те показват, че фирмата е постоянно развиващ се и надежден партньор в работния процес. Поради това, крайният резултат вече не представлява изненада: В последната анкета 94,3% от клиентите посочват, че са напълно доволни от TimoCom.

 

 

Изтеглете съобщение за пресата
в началото