03.04.2017

Ново приложение в транспортната платформа

TimoCom представя новина на „transport logistic 2017“

(4)

Еркрат, 05.04 .2017 – През май доставчикът на IT услуги TimoCom ще представи на изложението „transport logistic“ в Мюнхен за първи път своята нова разработка: Ново приложение в най-голямата транспортна платформа в Европа! Това нововъведение цифровизира транспортните поръчки и подпомага повече от 110 000 потребители в процеса на преминаване към цифровизирано работно ежедневие.

Изживейте наживо нововъведенито на TimoCom

От 9 до 12 май 2017 г. отново отваря врати „transport logistic“, водещото в световен мащаб изложение за логистика, мобилност, IT и управление на веригите за доставки. За TimoCom, като водещ доставчик на ІТ услуги за транспортния и логистичния бранш, това е възможност да презентира наживо своето цифрово нововъведение. В палата A5 на щанд 317/418 посетителите ще могат ексклузивно да изпробват новото приложение – и сами да се убедят, че то значително ще оптимизира ежедневните работни процеси между товародателите, спедиторите и превозвачите. „За нас е изключително важно да запознаем всички участници в транспорта с цифровите нововъведения, за да могат те да видят какви са предимствата и да ги използват в бизнеса си“, казва Гунар Гбурек, говорител на TimoCom.

Цифровизацията продължава

Неотдавна платформата на TimoCom беше разширена с инструмента за цифрова комуникация Business Messenger и интегрираната във фирмената директория функция за качване и сваляне на документи. „През тази година ще последва едно ново приложение, което отново следва тенденцията за цифровизация и значително ще улесни начина на работа на потребителите на TimoCom“, споделя Гебурек.

Посещението на щанда на TimoCom е също абсолютно задължително за всички потребители и заинтересувани лица. Какво точно ги очаква на нашия щанд ще остане вълнуваща тайна до началото на изложението.

Изтеглете съобщение за пресата
в началото