10.04.2017

Новият сервизен блог на TimoCom прави потребителите по-добре информирани

В TimoCom Update Pool вече има Tipps & Tricks за транспортната платформа

(2)

Еркрат, 10. 04. 2017 – Клиенти, спедитори и превозвачи използват ежедневно транспортната платформа на TimoCom, за да предлагат или търсят товари и товарни обеми. Въпреки това много от тях познават само една малка част от пълната функционалност. Така те пропускат шанса да получат повече от бизнеса си. Новият сервизен блог „Update Pool“ на TimoCom помага.

 " Който използва пълния потенциал на транспортната платформа, спестява значително повече време през деня и прави повече оборот.", Казва Гунар Гебюрег,  говорителят на TimoCom.  Сега сервизният блог на TimoCom „Update Pool“ предлага бърза помощ за това. На тази страница доставчикът на IT услуги разяснява всички новини, а също така и основните положения за транспортната платформа. Освен "инструкции стъпка по стъпка" със скрийншоти, които илюстрират работата, потребителите могат да видят и кратки учебни видео материали. Според Гебурек, името „Update Pool“ описва съвсем точно целта на сервизния блог: „Страницата съдържа многобройна полезна информация за използването на транспортната платформа, с която потребителите винаги ще бъдат в час.“

Топ желанията на клиентите влизат в програмата

Повечето актуализации са в резултат на удовлетворяването на желанията за подобрения на клиентите на TimoCom. По този начин те активно участват в усъвършенстването на използвания от тях работен инструмент. Без значение дали става въпрос за по-селективно търсене, по-добро планиране на маршрута или създаването на шаблони: С помощта на допълнителните знания от Update Pool, клиентите на TimoCom сключват сделките си по-бързо, по-лесно и по-сигурно. Например, възложителите от сферите на производството и търговията могат да опишат предложенията си за товари още по-точно благодарение на посочването на всички места за товарене и разтоварване. Така превозвачите директно знаят дали могат да извършат превоза или не. Те си спестяват телефонните разговори и могат да намерят по-бързо подходяща поръчка. При наличието на до половин милион оферти за товари и товарни обеми, които се публикуват ежедневно в транспортната платформа, тази точност е от голямо значение. Друго подобрение, което беше вдъхновено от желанията на клиентите е търсенето на товари и товарни обеми за конкретна дата или период от време. Така клиентите само с едно търсене могат да планират цялата седмица. Така отпадат отнемащите време единични търсения.

Актуализации, функции, основни положения – всичко с един поглед

Занапред TimoCom редовно ще информира на updatepool.timocom.com както клиентите, така и всички заинтересовани за това къде се намират новите функции и как могат да бъдат използвани.

Изтеглете съобщение за пресата
в началото