07.09.2016

Нова функция в рамките на транспортната платформа

TimoCom презентира акцента за годината на изложението IAA Nutzfahrzeuge

(4)

Еркрат, 07.09.2016 г. – с най-голям приоритет за доставчика на IT услуги TimoCom е непрекъснатата оптимизация на транспортната платформа Точно във времето на Logistik 4.0 темите за автоматизация, свързване в мрежа и цифровизация са от голямо значение за транспортния и логистичен бранш. Тези нови тенденции са предпоставка за иновативните идеи за транспортната платформа на TimoCom, така че да бъдат взети под внимание нуждите на бъдещето. Поради това вече стартира най-новата функция на TimoCom. Точно в началото на изложението IAA Nutzfahrzeuge 2016 фирмата ще презентира ексклузивно своя акцент за годината.

 

От 22 до 29 септември 2016 г. изложението IAA Nutzfahrzeuge отново ще отвори врати за доставчиците на транспортни и логистични услуги на изложение в Хановер. „TimoCom прие присърце тазгодишното мото на IAA „Идеите са стимул за нас“. С нашето присъствие на изложението ние продължаваме с цифровата трансформация на нашата транспортна платформа и подготвяме нашите клиенти за Logistik 4.0“, обяви говорителя на TimoCom Марсел Фрингс.

Елате на нашия щанд

Екипът на TimoCom представя в палата 13 на щанд C32 най-новата функция на най-голямата транспортна платформа в Европа, благодарение на която ежедневната търговска дейност на над 110 000 потребители е значително улеснена. Екипът е по всяко време на разположение за въпроси и ще предостави възможност на посетителите и заинтересованите да изпробват платформата и нейните полезни приложения, както и, разбира се, най-новата й функция.

Посещението на щанда на TimoCom е абсолютно задължително за спедитори и превозвачи, както и изпращащи фирми и доставчици на транспортни и логистични услуги! Всички имащи интереси в областта на транспорта са поканени да разговарят лично с екипа на място, за да узнаят как TimoCom може да ги подпомогне да увеличат печалбата си.

 

През тази година от изложението IAA Nutzfahrzeuge за първи път ще бъде предложен новия мрежов портал Match & Meet. Така изложители и посетители ще могат да се свържат помежду си преди начало на изложението или да направят уговорка за разговор на изложбения щанд. TimoCom също така се е регистрирал като изложител за портала. Това е една добра възможност още преди изложението да влезете в контакт с доставчика на IT услуги.

 

Изтеглете съобщение за пресата
в началото