23.05.2014

Европа в центъра на вниманието: нови търговски партньори благодарение на TimoCom

FERCAM Bulgaria Ltd. разчита на борса за товари с международно ноу-хау

(2)

Дюселдорф, 23.05.2014г. Ели Илиева, управител на FERCAM Bulgaria Ltd., очаква по-голямо раздвижване в транспортният бранш и нови възможности  за България.  Всички признаци са в подкрепа на това, тъй като специалистите разчитат през следващите месеци на увеличаване на товарите на целия европейски транспортен пазар. 100-процентовата дъщерна фирма на FERCAM Италия се подготвя и работи с борсата за товари и товарни обеми TC Truck&Cargo® на TimoCom. Благодарение на голямото предлагане на товари могат да се използват оптимално както национални, така и международни транспорти, а допълнително се създават търговски контакти с цяла Европа.

Бързо и гъвкаво изпълнение на желанията на клиентите

 

Със своите общо девет служители офисът в България разчита на висококачествени стандарти и подвижни структури, за да отговори на изискванията на модерната транспортна логистика. Като част от групата FERCAM българският доставчик на логистични услуги е в състояние да реализира цялостни, частични или хладилни транспорти безпроблемно и точно до всички релации в Европа. За да изпълнява възможно най-добре желанията на българските и чуждестранните клиенти, от основаването през 2007 г. фирмата разчита на борсата за товари TC Truck&Cargo®. „Ние използваме решението на TimoCom за всички наши клонове в Европа. Софтуерът се обслужва лесно и в него може да се търси по много различни параметри, за да се намери подходящата оферта“, споделя Илиева. Това става възможно благодарение на около 450 000 международни оферти за товари и товарни обеми, които ежедневно се подават от 100 000 потребители. Борсата се използва основно тогава, когато трябва да се организира транспорт в рамките на Европейския съюз. При това FERCAM Bulgaria Ltd. не разчита само на лицензираните подизпълнители от България, но и предлага свободните капацитети на товарните автомобили на борсата или търси активно пълни или групажни товари. „FERCAM  се старае да избягва скъпите и излишни празни курсове“, заявява Илиева.

 

По-добра сигурност

 

Най-висок приоритет за частната фирма FERCAM имат максималната сигурност и надеждност при транспортиране. В това отношение управителката Ели Илиева също очаква промяна в тенденциите: „Нашата страна има голям потенциал за транспортен бизнес, но ние се нуждаем от по-строг контрол на нелегалните транспортни фирми от страна на правителството.“ За да намали рисковете за безопасността,онлайн платформата TimoCom създава обширен пакет, казва главният представител Марсел Фрингс: „Доверието е добро, контролът е още по-добър. По този начин ние ефективно предпазваме нашите клиенти от измама, като между другото проверяваме всеки нов клиент и го наблюдаваме и след сключването на договора.“ Тази надеждност се цени и от партньорите от България и Илиева посочва още едно предимство: „Чрез онлайн директорията TC Profile® на TimoCom можем да създаваме контакти с транспортни фирми от цяла Европа и по такъв начин да реализираме индивидуални транспортни решения.“  FERCAM Bulgaria Ltd. държи на функциониращата комуникация. „На служителите на TimoCom може да се разчита при технически и общи въпроси. Помагат ни винаги бързо и лесно“, продължава Илиева.

Изтеглете съобщение за пресата
в началото