13.03.2017

Двама големи се свързват помежду си

Доставчикът на телематични услуги Ctrack вече е наличен и в решението за проследяване на TimoCom.

(2)

Еркрат, 13.03.2017 г. – Доставчикът на IT услуги TimoCom вече е предоставил на своите клиенти възможността да ползват над 200 телематични системи. Сега с Ctrack е добавен още един голям играч сред  доставчиците на телематични услуги, който е свързан посредством интерфейс към най-голямата транспортна платформа в Европа.

 

С над 1 000 000 продадени системи на шест континента и в над 55 държави, Ctrack, който е част от Inseego Corp. (Nasdaq: INSG), е сред водещите в световен мащаб доставчици на телематични решения. Визията: Да бъдеш иновативен доставчик на решения означава да свързваш по лесен и достъпен начин хората и информацията. Поради тази причина, за доставчика на телематични услуги със седалище в Южна Африка беше съвсем логично решение да стане посредством интерфейс част от най-голямата транспортна платформа в Европа: „Като доставчик на софтуерни решения ние също така сме част от „Industrie 4.0“ и в резултат на това и на непрекъснато нарастващата цифровизация и интеграция на всички браншове. Ние се чувстваме длъжни да подпомогнем своите клиенти да навлязат в света на цифровизацията и с Ctrack. Така че за нас беше напълно ясно, че свързвайки се посредством интерфейс с TimoCom, ще предложим още едно предимство на нашите общи клиенти“, обясни Мария Йоханинг, управител на Ctrack Deutschland GmbH.

Свързването води до добавена стойност

Благодарение на интегрираното решение за проследяване всички известни телематични системи са обединени в най-голямата транспортна платформа в Европа. Това дава възможност на клиентите да виждат с един поглед различни доставчици на телематични услуги, без да е необходимо да превключват между различни приложения. Всички съответни данни за местоположението се показват прегледно на едно място, което е удобно най-вече при съвместна работа с подизпълнители. Освен това благодарение на непрестанната проследяемост на местоположението на превозното средство е осигурено високо ниво на сигурност по време на целия транспортен процес. Не само свързването между възложителите и изпълнителите създава истинска добавена стойност, но и свързването между Ctrack и TimoCom.

Повече информация за TimoCom ще намерите на www.timocom.bg.

Повече информация за Ctrack ще намерите на www.ctrack.com

Изтеглете съобщение за пресата
в началото