01.02.2017

Всички светове на едно място

Доставчикът на логистични услуги Militzer & Münch разчита на TimoCom

(2)

Еркрат, 01 .02.2016 г. – TimoCom - най-голямата транспортна платформа в Европа, е известна с това, че не само ефективно събира на едно място товарите и товарните обеми, но и че също така улеснява потребителите си когато става въпрос за иновативни мрежи и цифровизация. Тези предимства се използват и от международния доставчик на логистични услуги Militzer & Münch.

 

В продължение на повече от 10 години доставчикът на логистични услуги Militzer & Münch работи с TimoCom - най-голямата транспортна платформа в Европа. „С TimoCom ние имаме на наша страна един надежден партньор, който ни подпомага в нашата ежедневна работа в шосейния транспорт“, казва Том Росман, управител на M&M Militzer & Münch GmbH. Така неотдавна, благодарение на TC Connect - интерфейса на TimoCom, собствената система за управление на транспорта беше свързана с транспортната платформа, така че офертите да могат автоматично да бъдат прехвърляни към борсата за товари и товарни обеми. „В резултат на интегрирането на нашия диспечерски софтуер, не след дълго наблюдавахме не само голямо пестене на време, но също така и улесняване на нашите работни процеси. Друга оптимизация от полза за нас е функцията за качване и сваляне на документи от транспортната платформа. Ние приканваме всички наши партньори да качат своите най-често използвани документи, така че винаги да им бъдат под ръка. Това намалява броя на необходимите работни процеси и изглажда пътя за цифровизирана работа, без необходимост от документи на хартия. Съзнателното пестене на ресурси се практикува във всички наши офиси“, продължава да разказва Росман.

Трансгранични мрежи

За доставчика на логистични услуги със седалище в Санкт Гален работят около 2000 служители в 100 филиала в 30 държави. Освен собствените филиали, гигантската мрежа на Militzer & Münch включва и предпочитани партньори, на които компанията разчита при възлагането на поръчките. По този начин много на брой езици и култури се съчетават в едно. И за да обедини всички, TimoCom създаде ексклузивно за компанията затворена потребителска група, благодарение на която възлагането на поръчките и обмена на информация се управляват безпроблемно. Принципът е съвсем прост: Членовете на групата въвеждат офертите си, достъп до които първоначално имат само филиалите на Militzer & Münch. След изтичане на определен период от време поръчките стават видими и за предпочитаните партньсори. Така Militzer & Münch може да интегрира собствената си международна корпоративна мрежа с платформата на TimoCom и по този начин да събере на едно място всички светове.

Изтеглете съобщение за пресата
в началото