07.01.2014

Всички пътища водят към Милано: TC eMap® продължава по пътя към успеха!

TimoCom спечели най-значимия приз на италианския транспортен бранш

(4)

Дюселдорф, 11.12.2013 г. –  Предприятието за международен транспорт от Дюселдорф TimoCom отново уцели десятката с решението за калкулиране и проследяване TC eMap®. С присъждането на титлата „Il Logistico dell'anno“ доставчикът на борсата за товари получи в края на ноември 2013 г. едно от най-значимите признания на италианския транспортен бранш.

Предимствата на TC eMap® са убедителни

Призът за логистика тази година отново беше присъден от Италианския съюз на логистичните фирми Assologistica, заедно със списание Euromerci и организацията „Cultura  e Formazione –  Assologistica“ в 7 категории. TimoCom убеди журито с решението 3-в-1 TC eMap® в категорията „Технология“. Тъй като уникалното решение за проследяване показва всички известни телематични системи само на една платформа и с един поглед. Така на транспортните фирми вече не им се налага да сменят различни доставчици и могат удобно да определят мястото на своите автомобили върху една единствена карта. Освен това интегрираното планиране на маршрута от TC eMap® позволява да се определи маршрута, както и пътните разходи за избраната релация и в реално време да бъде показана актуалната информация за трафика. „Чрез тази нова технология се оптимизира пътят на информацията между изпълнителя и възложителя и транспортният бизнес става по-прозрачен, по-сигурен и по-ефективен“, убеден е Томазо Магистрали от TimoCom. Регионалният мениджър за Италия получи наградата в рамките на церемонията по награждаването на Италианската конференция на логистичните фирми в Милано от президента на „Cultura  e Formazione –  Assologistica“, Донатела Рампинели. Други спечелили награди тази вечер бяха също и най-голямата спедиторска фирма на Италия, ARCESE Group, както и DHL Supply Chain Italy.

 

Бартоломео Джиачино, Държавен секретар в Министреството на транспорта, подчерта в своята реч по отношение на присъждането на приза, че Италия е осмата по големина икономика в света, но в италианският сектор на транспорта и логистиката все още има слабости. Поради това през следващите години трябва да се вземат засилени мерки, за да се насърчи допълнително ефективността и конкурентоспособността в логистичния бранш. Съществен принос за постигането на тези цели има тъкмо TimoComс със своите продукти. „Наградата показва, че с развитието на професионални решения можем да увеличим производителността на нашите потребители в цяла Европа и този успех се оценява също така и от транспортния и логистичния бранш“, каза Магистрали.

Изтеглете съобщение за пресата
в началото