12.06.2015

Борсата за товари на TimoCom беше отличена

TC Truck&Cargo® получи печата за качество на BME.

(3)

Еркрат, 12.06.2015 – Водещата в Европа борса за товари и товарни обеми TC Truck&Cargo® на TimoCom беше отличена с печата за качество на BME за „Покупка на транспортни услуги“. Това е вече втори продукт на TimoCom, който беше сертифициран от BMEnet GmbH, дъщерна фирма на „Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V.“ (BME).

„Ние се радваме изключително много на отличието от BME, защото то показва, че борсата за товари и товарни обеми TC Truck&Cargo® на TimoCom  бележи точки не само с многобройните си оферти, но преди всичко с качеството си. „Това е комбинация, която е единствена по рода си на пазара за транспортни платформи“, каза главният представител на TimoCom, Марсел Фрингс. Понеже платформата за спотовия пазар е разрешена от известно време също и за производители и търговци от цяла Европа, за да получи печата за качество на лидерите в тази област BMEnet GmbH, TC Truck&Cargo® беше оценена на базата на обективен и стандартизиран набор от критерии.
Резултатът: „Борсата за товари и товарни обеми TC Truck&Cargo® предоставя на доставчиците на транспортни услуги и на възложителите допълнителни бизнес възможности и помага да се оптимизира използването на капацитета чрез закупуване на транспортни услуги. Така се избягват скъпите празни курсове, което също е от полза и за околната среда. Освен това TC Truck&Cargo® предлага много екстри и умни допълнителни функции, които улесняват ежедневната работа на клиентите на TimoCom“, се казва в аргументацията на BMEnet GmbH.
Казано накратко: Ако изпращащите фирми търсят ефективна софтуерна система за логистиката си, ще намерят в TimoCom доказал се с качеството си прозрачен доставчик.

TimoCom е двойно сертифициран
С печата за качество за TC Truck&Cargo®, TimoCom Soft- und Hardware GmbH вече е двукратно отличена компания в област "Софтуер и платформа". Преди това вече беше отличена TC eBid®, онлайн платформата за транспортни търгове в цяла Европа. Тя вече носи от 2010 г. печата за качество на BME „Покупка на товари“. И тук BME също е гарант за висока ефективност, насоченост към потребителя и висока прозрачност.

BMEnet печат за качество: Проверени стандарти за качество
Печатът за качество на BMEnet GmbH се присъжда на интегрирани софтуерни и платформени решения за оптимизиране на покупките и логистиката. Проверката се извършва на базата на стандартизирани и безпристрастни критерии с ясно дефинирани изисквания. В резултат на това пазарът става по-прозрачен при избора на софтуерни системи. Потребителите получават сигурността, че купуват софтуер с изпитано качество. И обратното, по този начин водещите доставчици могат да демонстрират пред клиентите качеството на своите продукти.

Изтеглете съобщение за пресата
в началото