11.03.2014

Благодарение на TimoCom, NOSTA Group остава складова борса за гъвкаво намиране на складови площи с едно кликване на мишката

Намирането на склад е лесно

(2)

Дюселдорф, 11.03.2014 г. Какво да правим, когато спешно търсим склад? Но не какъв да е склад, а склад в Хамбург, най-добре в близост до пристанището? И какво става, когато сме прозвънили нашите контакти и нищо не сме намерили?

NOSTA Group от Оснабрюк е намерила подходящо решение на този проблем: Най-голямата складова борса на TimoCom Soft- und Hardware GmbH.

От 36 години NOSTA Group работи в логистичния бранш и предлага пълния спектър от услуги: От мениджмънта в областта на транспорта до производството на индивидуални товарни средства. Поръчка като „транспортиране, палетиране, разтоварване и съхраняване на 60 контейнера за пристанище Хамбург“ е част от ежедневната дейност на фирмата. Но дори и при дългогодишния опит и много добрата комуникационна мрежа в бранша, личните контакти вече се изчерпват, ако става дума за краткосрочна складова сделка. Точно в такава ситуация се използват платформите за възлагане на TimoCom. Тъй като тук служителите на NOSTA намират не само товари, товарни обеми или доставчици на транспортни услуги, но и логистични площи в цяла Европа.

Намирането на склад е лесно

"По-голямата част от нашите контакти предлагат в повечето случаи дългосрочни складови площи. Но ние се нуждаем от хале веднага и само за два месеца. Затова ползвахме складовата борса на TimoCom. Сред първите три подходящи предложения, ние веднага намерихме гъвкав и надежден партньор. Първите контейнери са вече на път за Хамбург“, съобщава Детлеф Остхоф, ръководител на спедицията на NOSTA Груп. С над 30 000 складови и логистични площи платформата е най-голямата складова борса в Европа и функционира като виртуален пазар. Потребителят въвежда в шаблона за търсене своите желания, като например вид на склада, големина или местоположение, и получава подходящите предложения. Естествено, всичко може да се случи и обратно. Доставчиците предоставят в борсата своите свободни площи с цялата необходима информация и така биват лесно намирани. "Складовата борса е разумно допълнение към товарната борса. Много полезен инструмент с висока степен на точни попадения. Идеален също така и за краткосрочни сделки“, потвърждава Остхоф. Складовата борса е интегрирана в съществуващата вече борса за товари и товарни обеми - пазарен лидер в Европа. Обслужването е специално насочено към потребителите и осигурява ефективно приложение на програмите. Всяко подадено търсене и оферта е достъпно след това на 24 езика.

Изтеглете съобщение за пресата
в началото