Нова функция в рамките на транспортната платформа

TimoCom презентира акцента за годината на изложението IAA Nutzfahrzeuge

споделяне на ...
07.09.2016

споделяне на ...

Елате на нашия щанд

Екипът на TimoCom представя в палата 13 на щанд C32 най-новата функция на най-голямата транспортна платформа в Европа, благодарение на която ежедневната търговска дейност на над 110 000 потребители е значително улеснена. Екипът е по всяко време на разположение за въпроси и ще предостави възможност на посетителите и заинтересованите да изпробват платформата и нейните полезни приложения, както и, разбира се, най-новата й функция.

Посещението на щанда на TimoCom е абсолютно задължително за спедитори и превозвачи, както и изпращащи фирми и доставчици на транспортни и логистични услуги! Всички имащи интереси в областта на транспорта са поканени да разговарят лично с екипа на място, за да узнаят как TimoCom може да ги подпомогне да увеличат печалбата си.

 

През тази година от изложението IAA Nutzfahrzeuge за първи път ще бъде предложен новия мрежов портал Match & Meet. Така изложители и посетители ще могат да се свържат помежду си преди начало на изложението или да направят уговорка за разговор на изложбения щанд. TimoCom също така се е регистрирал като изложител за портала. Това е една добра възможност още преди изложението да влезете в контакт с доставчика на IT услуги.

 

в началото

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама. Научете повече