20.03.2020

Поради текущата ситуация: TIMOCOM улеснява достъпа до водещата в Европа борса за товари и складови площи

IT фирмата подпомага управлението на веригите на снабдяване / Клиентите могат незабавно да организират логистиката в домашния си офис

Поради текущата ситуация: TIMOCOM улеснява достъпа до водещата в Европа борса за товари и складови площи

Oператорът на водещата в Европа борса за товари – IT компанията TIMOCOM, увеличава възможностите за достъп до своята логистична система във време на криза. „Ние искаме да дадем своя принос за това снабдяването на населението и функционирането на веригата за доставки да бъдат осигурени и през сегашното извънредно положение“, каза управителят на TIMOCOM Тим Тирман.

След промяна на техния лиценз, който е свързан с тяхното IP, и след последваща проверка, клиентите ще могат да управляват своята транспортна и логистична дейност от домашния си офис независимо от това къде се намират Освен това TIMOCOM отваря своята мрежа с повече от 43 000 фирми за всички, които в момента се нуждаят от надеждна мрежа с партньори от транспорта и логистиката, за да могат да продължат да снабдяват клиентите си с най-необходимите стоки.

  • IP ограниченията са отменени момента
  • До момента вече над 5000 фирми са го направили
  • Проблемите с доставките могат да бъдат избегнати благодарение на достъпа до 750 000 оферти за товари и товарни пространства от цяла Европа.

Така след промяна на техния лиценз, който е свързан с тяхното IP, и след последваща проверка, клиентите ще могат да управляват своята транспортна и логистична дейност от домашния си офис независимо от това къде се намират Освен това TIMOCOM отваря своята мрежа с повече от 43 000 фирми за всички, които в момента се нуждаят от надеждна мрежа с партньори от транспорта и логистиката, за да могат да продължат да снабдяват клиентите си с най-необходимите стоки.

 

Бързо и небюрократично осигуряване на веригата за доставки

„И тук ще предоставим подкрепата си бързо и небюрократично“, потвърждава Тирман. Тези, които се регистрират сега, ще използват системата на TIMOCOM през цялото следващо тримесечие безплатно и без обвързващ договор. По този начин в моменти на трудности и проблеми с доставките, както и при необходимост от складови площи, може бързо да бъде намерен заместител чрез нашата съществуваща клиентска мрежа.

В TIMOCOM ежедневно се предлагат и обработват до 750 000 оферти от цяла Европа за товари и товарни обеми. Освен това в складовата борса са налични над 7 000 логистични и складови площи. „Като доставчик на IT услуги за логистичния бранш ние сме тук от повече от 20 години. Също така ние виждаме пред какви предизвикателства са изправени нашите клиенти в момента“, каза Тирман. „В тази ситуация ние се нуждаем от лесни и директни решения, които да помогнат за осигуряването на непрекъснатостта на логистичното снабдяване.“

В момента натоварването върху логистичните услуги е огромно в цяла Европа. Същевременно много фирми трябва да се пренастроят към работа от домашен офис. Тирман: „За нас от самото начало беше ясно: Искаме да помогнем бързо и преди всичко ефективно.“ До днес от възможността да се прехвърлят да работят от дома си са се възползвали вече повече от 5 000 потребители от цяла Европа. Поради огромното търсене на тази услуга, в момента TIMOCOM я предоставя приоритетно на разположение.

Благодарение на съществуващите средства, процеси и системи, които са на разположение на логистичния бранш, съществува възможност бързо и независимо от това къде се намирате да бъдат намирани решения когато трябва да бъдат транспортирани товари

или да бъдат складирани стоки. И TIMOCOM иска да помогне в тази извънредна ситуация. Тим Тирман допълва: „С общи усилия можем да преодолеем това изпитание. Убеден съм, че ако обединим усилията си ще можем да се справим с това със средствата, с които разполагаме."

Изтеглете съобщение за пресата
в началото