23.10.2019

Ново местоположение във Вроцлав TIMOCOM се разраства в международен план и стратегически надгражда присъствието си в Полша

TIMOCOM продължава да се разраства в международен план

TIMOCOM-Wroclaw-Breslau

Компанията, специализирана в IT и обработката на данни, преструктурира присъствието си в Полша и планира мащабно надграждане на присъствието си на ново централно местоположение. По този начин занапред Полша ще стане още по-стратегически значим пазар за цифровата трансформация на логистиката в Европа.


„Поради многобройните си превозвачи и наличието на транспортни капацитети Полша е значим пазар за нас по отношение на логистиката в Европа и на цифровата трансформация на логистиката и поради това ние основахме ново централно местоположение във Вроцлав“, каза управителят на TIMOCOM Тим Тирман.

Еркрат/Вроцлав, 23.10.2019 г. – TIMOCOM – компанията, специализирана в IT и обработката на данни, от Еркрат в Германия продължава да се разраства международно. Фирмата надгражда присъствието си на полския пазар посредством допълнително централно местоположение във Вроцлав. Както превозвачите и спедиторите, така и клиентите от областите на производството и търговията ще спечелят от стратегическото ново позициониране и вървящото с него ново местоположение в Полша.


Ново централно местоположение във Вроцлав

„Поради многобройните си превозвачи и наличието на транспортни капацитети Полша е значим пазар за нас по отношение на цифровата трансформация на логистиката в Европа и поради това ние основахме ново централно местоположение във Вроцлав“, каза управителят на TIMOCOM Тим Тирман. „Нашата стратегичекса цел е да спечелим още повече клиенти за нашите приложения, както и да ги убедим в ползите от нашите интерфейси и да ги спечелим за нашата умна логистична система Smart Logistics System.“ През умната логистична система Smart Logistics System на TIMOCOM вече са свързани над 43 000 фирми, който ежедневно предлагат до 750 000 международни оферти за товари и товарни обеми.


TIMOCOM оптимизира фирмената си структура в Полша за още по-голяма близост до клиентите си

От новото модерно местоположение във Вроцлав служителите на утвърдилия се в цяла Европа доставчик на IT решения за логистиката могат да покриват по-добре и от по-близо полския пазар. Сегашното местоположение в Пила ще бъде интегрирано в новата структура и занапред с Вроцлав присъствието в Полша ще бъде значително подсилено. „В Полша имаме добър и ангажиран екип, с който занапред ще промотираме цифровизацията на логистиката в Европа и ще се грижим за нашите полски клиенти“, каза Тим Тирман: „Ще продължим да развиваме нашия екип и търсим мотивирани служители, които от Вроцлав ще предлагат висококачествено обслужване на нашите клиенти в Полша.“ Понастоящем за TIMOCOM в Полша работят около 50 служители. До 2021 г. IT фирмата планира да увеличи персонала до 115 колеги, а също така да направи допълнителни инвестиции в размер на около 10 мил. евро. TIMOCOM работи съвместно със своите клиенти от 1997 г. за постигането на своята визия за свят без пречки пред трансграничната логистика в цяла Европа.Photo source: dudlajzov – stock.adobe

Изтеглете съобщение за пресата
в началото