skip navigation

Имаме цифрово решение за Вашите запитвания за транспорт

Създавате запитвания за транспорт с всичката информация за Вашия товар и след това получавате ценови оферти от до 50 от Вашите бизнес контакти, които сами сте избрали като активни.

Съвсем ново: С йерархичния кръг на получателите сега можете сами да дефинирате, как да бъдат постепенно информирани различните кръгове на получателите в съответствие с указания от Вас график. Накрая можете да оставите Вашата оферта за товар да бъде автоматично публикувана в Smart App Товари, така че да бъде видима от всички потребители на системата на TIMOCOM. 

След това сравнявате ценовите оферти и избирате подходящия доставчик на услуги. С това кликване всички останали доставчици на услуги получават отказ и Вашето запитване за транспорт може автоматично да се трансформира в транспортна поръчка, която съдържа всичката информация от Вашето запитване за транспорт и която изпращате в платформата на TIMOCOM до Вашия доставчик на услуги.

В момента когато той окончателно приеме транспортната поръчка, възниква двустранно обвързващ договорен документ. След това можете да управлявате цифрово транспортните си поръчки и постоянно да имате поглед върху нещата.

Обработвате Вашите запитвания за транспорт с Вашите търговски партньори директно в системата на TIMOCOM, в която ги управлявате централно.

Искате да използвате запитванията за транспорт? С удоволствие ще Ви помогнем

Влезте в контакт сега!

+36 22 51 59 61

Предимствата за Вас:

Запитвания за транспорт на родния Ви език .

Шаблони за повтарящи се запитвания за транспорт, които могат да бъдат използвани по всяко време

Използване на статистика за вземане на бизнес решения в бъдеще

Получаване на имейли за получени запитвания за транспорт

Лесно управляване на запитвания за транспорт по цифров път

Прегледно оформен шаблон Ви позволява бързо и удобно въвеждане на всички данни и информация за запитването за транспорт.

Лесно управляване на запитвания за транспорт по цифров път

Умно запитване на доставчици на услуги

Спестете време, като запитате едновременно до 50 от желаните от Вас доставчици на услуги, които преди това сте съставили като кръг на получателите.

Спестете време като запитате едновременно до 50 от желаните от Вас доставчици на услуги

Винаги дръжте под око

След като изпратите запитването за транспорт на избраните от Вас търговски партньори, то ще бъде автоматично преместено в прегледа в „Активни“. Там са показани всички текущи запитвания за транспорт.

Сравнете получените ценови оферти и изберете подходящия доставчик на услуги

Лесно информиране

Как точно функционира обработването на поръчките ще Ви разясним в нашия сервизен блог TIMOCOM Update Pool. Винаги можете да погледнете там ако искате да се информирате още веднъж за функциите на Вашата умна логистична система.

Всичко с един поглед

Оптимизирайте своите бизнес процеси с цифровите запитвания за транспорт!

Като възложител бързо получавате информация за наличност и ценови оферти, ако изпратите Вашите запитвания за транспорт по цифров път до няколко търговски партньора едновременно.

Като изпълнител можете да увеличите приходите си като изпратите ценови оферти за получените запитвания за транспорт. Така увеличавате шансовете си за изгодни допълнителни сделки.

Hosted in Germany - Сигурност на данните в TIMOCOM

Ние сме особено чувствителни към Вашите данни! Затова TIMOCOM носи печата за качество „Hosted in Germany“. Данните на нашите потребители се хостват в Германия, съгласно немските закони - и преди всичко немския закон за защита на данните, който е един от най-строгите в Европа.

Тествайте сега системата на TIMOCOM.

Тествайте безплатно сега

Имате въпроси? С удоволствие ще Ви помогнем:

+36 22 51 59 61

в началото

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама. Научете повече