TimoCom Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

Играй на сигурно, чрез предварителна проверкаTimoCom Identify

Всеки ден ние се ангажираме да гарантираме, че можете да работите с нашите програми, ефективно и сигурно. Следващите сделки се извършват директно между участващите страни, така че трябва да се упражнявате в надлежна проверка.

Провери идентичноста на бизнес партньора си:

  • Поискайте разпечатка на офертата от TC Truck&Cargo® да бъде изпратена към вас от страна на потенциалният Ви бизнес партньор. Можете веднага да проверите дали те имат достъп до борса за товари.
  • За целите на идентификацията изисквайте от потенциаленият Ви бизнес партньор да Ви изпрати фирмените си документи заедно със заявката.
  • Сравнете информацията в получените документи с фирмен профил в TC Profile®.
  • Сравнете данните на лицето за контакт, например, дали име, телефонен номер и имейл адрес са идентични с данните в TC Profile®.

Ако след тази проверка все още имате основателно съмнение за потенциалният Ви бизнес партньор, TimoCom Identify ще ви помогне при идентифицирането му.

За идентификационна поръчка ние изискваме:

  • Разпечатка на офертата TC Truck&Cargo® изпратена до Вас от потенциаленият бизнес партньор
  • Копия от документите получени от потенциаленият партньор
  • Изцяло попълнен формуляр за поръчка списък на основанията за вашите съмнения

Пълната документация изпратете на identify@timocom.com или на факс +49 211 88 26 50 00. Безплатната цялостна проверка от екип на TimoCom Identify Team ще бъде завършена в рамките на не повече от 5 работни часа. Вие ще получи писмен отговор - работни дни между 8:00 и 17:00 ч.

Транспортенлексикон – Транспортенлексикон – Отговор на тема Транспорт

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.