#WeTrustInLogistics

Премахване на ограниченията по IP за всички потребители на TIMOCOM. Борсата за товари и товарни обеми е без такса за нови регистрации до 01.07.2020 г.

Коронавирусът оказва широкообхватно въздействие върху цялата европейска икономика. Той изправя логистичния бранш пред нови предизвикателства, за да може да бъдат гарантирани функционирането на веригата за доставка и снабдяването на всички европейци. Едновременно с това той има дълбоки икономически последици за транспортния и логистичен бранш.

В сегашната ситуация TIMOCOM иска да предостави спешна помощ. Затова ние премахваме временно всички ограничения по IP за нашите лицензи. По този начин след проверка на новия IP адрес ние даваме възможност на нашите потребители да получат достъп до системата – вкл. до борсата за товари и товарни обеми – от дома си.

Освен това всеки, който се регистрира сега, може да използва нашите услуги безплатно и без обвързващ договор до 01.07.2020 г. По този начин в моменти на трудности и проблеми с доставките, както и при необходимост от складови площи, може бързо да бъде намерен заместител чрез нашата съществуваща клиентска мрежа.

Ние от TIMOCOM вярваме, че със съществуващите средства и с обединени сили това изпитание ще може да бъде преодоляно. #WeTrustInLogistics

1
 
 
2
 

Най-напред ни е необходима информация за Вашата фирма. Моля, попълнете изцяло формуляра и след това кликнете върху „напред“.

Сега се нуждаем от още някои данни за Вас и как можем да се свържем с Вас. Накрая можете да изпратите Вашата регистрация с едно кликване върху “Регистрирайте се сега”.

Готово!

Все още липсва важна информация. Моля, попълнете изцяло полетата.

Cистемата Smart Logistics, както и услугите на TIMOCOM се предоставят на фирми от сферите на производството и търговията, транспорта и логистика. В момента нямаме предложения за физически лица.

Въведеният на кирилица текст ще бъде автоматично транскрибиран съгласно ГОСТ Р 52535.1-2006 (2010-2012)

Въведеният на кирилица текст ще бъде автоматично транскрибиран съгласно ГОСТ Р 52535.1-2006 (2010-2012)

Въведеният на кирилица текст ще бъде автоматично транскрибиран съгласно “Стандарт за транслитерация” – BGN / PCGN 1952 (-> 2013).

Въведеният с гръцки букви текст ще бъде автоматично транскрибиран съгласно ΕΛΟΤ 743.

Въведеният на кирилица текст ще бъде автоматично транскрибиран съгласно ГОСТ Р 52535.1-2006 (2010-2012)

Въведеният на кирилица текст ще бъде автоматично транскрибиран съгласно ГОСТ Р 52535.1-2006 (2010-2012)

Въведеният на кирилица текст ще бъде автоматично транскрибиран съгласно “Стандарт MZ”

Въведеният на кирилица текст ще бъде автоматично транскрибиран съгласно “Национальный стандарт” (Национален стандарт)

Като кликнете върху бутона “Регистрирайте се сега”, приемате Общите договорни условия. Това не е свързано с никакви разходи!

обратно

TIMOCOM предлага безплатна промяна към работа в домашен офис

За тази цел просто заредете нашия софтуер на устройството, което използвате във Вашия домашен офис, и се регистрирайте с Вашия TIMOCOM-ID.

Все още липсва важна информация. Моля, попълнете полетата напълно, така че да може да стартира изтеглянето.

Общи договорни условия

TIMOCOM GmbH е средна по големина FreightTech компания от района на Дюселдорф. Като оператор на водещата в Европа борса за товари и складови площи ние от 1997 г. помагаме на нашите повече от 135 000 клиенти в тяхното логистично ежедневие.

Свържете се с нас

Нашият отдел за обслужване на клиенти е на Ваше разположение:

+36 22 51 59 61

+36 22 51 59 81

info.bg@timocom.com

в началото