Транспортенлексикон

Транспортенлексикон

DSLV e.V.

Това е Deutsche Speditions- und Logistikverband e.V (Германски съюз за спедиция и логистика, регистриран съюз). При учредяването през 2003 г.се обединяват Bundesverband Spedition und Logistik (BSL) (Федералният съюз за спедиция и логистика) и Vereinigung Deutscher Kraftwagenspediteure (VKS) (Асоциацията на германските автомобилни спедитори). Съюзът действа при това като доставчик на услуги и консултант за своите почти 4 000 членове по отношение на транспортния и логистичен бранш. Още информация ще намерите на www.dslv.org

Знаете ли как се движи бранша?

Регистрирайте се сега и винаги ще бъдете информирани.

Абонирайте се за бюлетина

Все още липсва важна информация. Моля, попълнете изцяло полетата, за да може да започне свалянето.

Моля, попълнете маркираните полета правилно.

Всички полета маркирани с "*" са задължителни и трябва да бъдат попълнени.

С изпращането на регистрационната форма (абонирайте се веднага), Вие потвърждавате приемането на нашата политика за конфиденциалност.

Информационен бюлетин за регистрация:


Вашата лична информация (имейл адрес, име и фамилия) се използва за изпращане на информация от TIMOCOM GmbH до базата данни на SC-Networks GmbH (съдебна регистрация на: Окръжен съд, Мюнхен,регистрационен номер: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2 in 82319 Starnberg weitergegeben. SC-Networks GmbH представяла на Федералния закон за защита на данните, както и указанията на TIMOCOM GmbH.

в началото

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама. Научете повече