Транспортенлексикон

Транспортенлексикон

Cистема за управление на времето

Целта на система за управление на времето е да се избегне времето за престой преди товарене или разтоварване. Например - спедитора или шофьора, трябва да си организира термин чрез системата за управление на времето. В портала, можете да видите какво свободно време е на разположение за разтоварване (например, 14:00 - 15:00 часа) и да го запазите. Тогава шофьора получава час. Възможно е да има кратко време на изчакване. Ако шофьора на камиона не може да се бъде в плануваното време там, поради задръстване или друг план, той трябва да насрочи нова среща. Системата за обработка на товари, е подобна на тази на въздухоплавателни средства. Авиокомпаниите имат "времеви слотове", в който полетът трябва да бъдат извършен. В противен случай, ако се пропусне времето са налице сериозни наказания.

Виш още:

Знаете ли как се движи бранша?

Регистрирайте се сега и винаги ще бъдете информирани.

Абонирайте се за бюлетина

Все още липсва важна информация. Моля, попълнете изцяло полетата, за да може да започне свалянето.

Моля, попълнете маркираните полета правилно.

Всички полета маркирани с "*" са задължителни и трябва да бъдат попълнени.

С изпращането на регистрационната форма (абонирайте се веднага), Вие потвърждавате приемането на нашата политика за конфиденциалност.

Информационен бюлетин за регистрация:


Вашата лична информация (имейл адрес, име и фамилия) се използва за изпращане на информация от TIMOCOM GmbH до базата данни на SC-Networks GmbH (съдебна регистрация на: Окръжен съд, Мюнхен,регистрационен номер: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2 in 82319 Starnberg weitergegeben. SC-Networks GmbH представяла на Федералния закон за защита на данните, както и указанията на TIMOCOM GmbH.

в началото

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама. Научете повече