TIMOCOM Augmented Logistics

Новата маркетингова идентичност на TimoCom

Логистичният бранш е в трансформация TIMOCOM също. Имаме нова визия и мисия за нашето бъдеще и бъдещето на бранша. Тази нова стратегическа тенденция намира отражение в нашия нов имидж.

Какъв въпрос имате?

Променят се логото, слоганът и названието на транспортната платформа. Запазваме синия си цвят.
Логистичният бранш е в трансформация и TIMOCOM също. Ние свързваме възложители и изпълнители, машини и системи, данни и добавени стойности. Ние се интегрираме в процесите на нашите клиенти от началото до края. Комуникираме от името на и с нашите потребители, за да се усъвършенстваме постоянно. Нашето ново лого на TIMOCOM олицетворява всичко това и дори повече.
Показахме новото лого по време на участието си на IAA 2018 в Хановер на 20.09. Сега ще отнеме известно време докато променим всичко. През това време евентуално може да се случи да видите някъде и нашето старо лого.
Нашата мисия е да направим логистиката умна, сигурна и лесна. Това се илюстрира от нашия слоган Augmented Logistics. Английската дума „augmented“ означава разширен, подобрен, подсилен и увеличен. Затова пасва перфектно на това, което правим. Понеже всяка оптимизация на TIMOCOM прави работното ежедневие на нашите потребители по-умно, по-сигурно и по-лесно. По този начин ние разширяваме, респ. подобряваме възможностите на нашите клиенти - и едновременно с това логистиката като цяло - за да бъдем още по-успешни. Накратко: Augmented Logistics е разширяване на логистикта чрез умни, сигурни и лесни решения, създадени за ежедневните предизвикателства, пред които са изправени клиентите на TIMOCOM.
Ние с гордост ще продължим да предлагаме и за в бъдеще на нашите клиенти всички предимства на най-голямата борса за товари в Европа. Едновременно с това TIMOCOM отдавна вече е нещо повече от само борса за товари или платформа, която акцентира само върху транспорта. TIMOCOM е набор от много различни приложения, услуги и интерфейси. Тези отделни елементи са толкова свързани един с друг, че систематично работят заедно. Поради тези причини сега ние предприемаме следващата логическа стъпка. TIMOCOM е първата умна логистична система в Европа.
Не. По отношение на съществуващите споразумения и договори не се променя нищо. Също така и начините за контакт и достъп до TIMOCOM остават непроменени.
Да. TimoCom Soft- und Hardware GmbH се преименува на TIMOCOM GmbH, като правната форма на фирмата остава същата. Едновременно с това се променя и адресът на Timocom Platz 1 в 40699 Erkrath.

Имате въпрос, на който не е отговорено тук? Тогава използвайте нашия канал за фирмена комуникация.

presse@timocom.com

в началото