TimoCom Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.
TimoCom – Пазарният лидер между европейските борси за товари и товарни обеми!

Ние движим Европа!С TimoCom – получавате товари и превозни средства заедно.

Както много истории за успеха, тази също е започнала с липсващо решение. През април 1997 г. спедиторът Йенс Тирман търсеше европейска платформа за възлагане на транспортни поръчки. Но намереното от него просто не отговаряше на изискванията му. Накрая той стигна до извода: Да го направим сами! Така беше основана фирмата TimoCom Soft- und Hardware GmbH и започна разработката на собствена борса за товари и товарни обеми през почивните дни и празниците.

Това смело начало днес се превърнало в един от най-успешните средно големи IT специалисти за европейския транспортен и логистичен бранш. Фирмата ръководи TimoCom, най-голямата транспортна платформа в Европа, в която ежедневно се предлагат до половин милион оферти за международни товари и товарни обеми. Платформата е логистична мрежа от над 36 000 проверени фирми.

Поради специализираната международна дейност на доставчика на IT услуги, във фирмената централа в Еркрат в близост до Дюселдорф, както и в представителните офиси в Полша, Чехия и Унгария, днес работят над 400 служители от 24 националности. Управлението на фирмата е поделено между основателя и неговия син Тим Тирман. Това събира в едно дългогодишен опит и нови перспективи. Те вече са преминали заедно през много фирмени предизвикателства.

Транспортенлексикон – Транспортенлексикон – Отговор на тема Транспорт

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.