TimoCom Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.
TimoCom – Пазарният лидер между европейските борси за товари и товарни обеми!

Ние движим Европа!TimoCom – Ние свързваме товари и превозни средства

Доставчик на ІТ услуги за транспортния и логистичния бранш

TimoCom Soft- und Hardware GmbH е доставчик на IT услуги за транспортния и логистичния бранш, работещ в цяла Европа. Колкото е интернационална нашата сфера на дейност, толкова е интернационален и нашият персонал. С екип от над 400 служители от над 30 държави ние развиваме технологии и услуги, които правят работното ежедневие по-ефективно и по-продуктивно. Независимо дали са превозвачи, спедиторски фирми или товародатели - всички участващи в транспорта фирми печелят от продуктите на TimoCom. Освен, че е пазарен лидер между борсите за товари и товарни обеми в Европа TC Truck&Cargo®, TimoCom предлага и други бизнес възможности на транспортния бранш. Така например TC eBid®, платформата за транспортни търгове в цяла Европа, и TC eMap®, програма за планиране на маршрута и калкулиране на разходите за транспортни фирми с интегрирана функция за проследяване. Историята на успеха на TimoCom започна преди много години.

През април 1997 г/, следователно няколко месеца преди стартирането на транспортната борса, спедиторът Йенс Тирман търсеше европейска платформа за възлагане на транспортни поръчки. Но тогава нито една не отговаряше на неговите изисквания. Тирман взе решение, сам да разработи борса за товари и товарни обеми. Още на следващия ден се започна: През деня работата в спедиторската фирма вървеше нормално. След края на работния ден и в почивните дни той работеше по TC Truck&Cargo®.

След като борсата за товари и товарни обеми стартира, поставените цели се постигаха по-бързо от очакваното и след кратко време вече имаше планове за нови продукти. През есента на 2009 г. се започна с тяхното реализиране и TimoCom направи следващата голяма стъпка в развитието на фирмата: Въвеждането на продукта TC eBid®. платформа за търгове за транспортни поръчки беше разработена, за да се оптимизира договорният бизнес за цялата транспортна верига в цяла Европа. Платформата улеснява сделките между спедитори, логистични фирми, както и промишлени и търговски фирми, и прави бизнесът по-продуктивен и по-прозрачен.

През септември 2012 г. на пазара бе изведена Най-голямата складова борса в Европа като логично разширение на продуктовото портфолио на TimoCom. Тук фирмите имат достъп до около 30 000 точни складови и логистични площи.

Само година по-късно идва TC eMap®, изчисление на маршрута, калкулиране и проследяване. Решението за проследяване може да покаже всички текущи телематични системи на една платформа. Това създава доверие с клиентите и спестява ценно време.

Най-новото е постижението TC Login. Чрез приложението транспорт барометър е интегриран достъп и клиентите на TimoCom могат да влязат в профила си. Така че, имате по всяко време, и навсякъде пълен достъп до всички платформи на TimoCom.

Транспортенлексикон

Транспортенлексикон – Транспортенлексикон – Отговор на тема Транспорт

TimoCom говори

Следвайте ни

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.