TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

La Martiniquaise Groupe

Който търси, намира

В благодарение на TC eBid® Европейската он-лайн борса за търгове те осъществиха успешно сътрудничество. La Martiniquaise изяви желание да тества TC eBid®. Те търсиха нави бизнес партньори отговарящи на техните специфични критерии.Това не е проблем за TC eBid®:Ползвателите на платформата имат възможност да задават точни критерии за фирмите с които желаят да осъществят партньорство. Профила на Hinterland отговаряше на критериите и те предложиха своята оферта безплатно.За щастие и на двете фирми се осъществи едно ползотворно сътрудничество.


TIMOCOM - TC eBid® - Referenzen: La Martiniquaise Groupe La Martiniquaise търсеше да намери бърз, надежден и лесен за работа начин.... Първият тест на TC eBid® и беше повече от достатъчен.

"Чрез TC eBid® поканваме за участие предварително избрани транспортни доставчици отговарящи на нашите изисквания. По този начин получаваме оферти само от тях. Намирането на сигурни транспортни доставчици изисква специфичен опит който не задължително е наш, а и на TIMOCOM!". (госпожа Lyet менажер продажби в La Martiniquaise).

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.