skip navigation

С гъвкавост и вкус към успеха

Растяща едновременно с транспортната платформа на TimoCom: Zrnožit d.o.o. от Черна гора

споделяне на ...
19.08.2016

Еркрат, 19.08.2016 – Семейната фирма Zrnožit d.o.o. със своя петцифрен TimoCom ID номер притежава най-малкия клиентски номер в Черна гора, което е свидетелство, че тя е дългогодишен активен клиент на IT компанията. Едновременно с това производствената фирма за местни изделия показва високи резултати от използването на ниша в транспортната платформа, благодарение на която отбелязва дългогодишен успех и растеж. Благодарение на своята гъвкавост и грижа на добър търговец, предприятието е лидер в областта на хладилните превози в своя балкански регион.

Значителен растеж благодарение на използването на ниша

Основаната от Йован Калудерович през 1992 година фирма е ситуирана в подножието на ловченската планина в Цетине, малък черногорски град, намиращ се само на 33 км от морето. Сместа от планински и морски въздух придава аромата на престижния продукт на 27-членното предприятие: отличената с множество награди шунка „Njeguški pršut“.

Понеже месото е основната транспортна стока на предприятието, хладилните камионни на фирмата са оборудвани с куки за месо, което ги прави единствени по рода си в Черна гора. Подвижният монтаж на тези куки в хладилните фургони позволява превозването и на други замразени стоки. Точно тук се пресичат пътищата на Zrnožit d.o.o. и TimoCom:

„Благодарение на транспортната платформа на TimoCom и на нашите многофункционални полуремаркета ние сме пазарен лидер в областта на хладилните превози в нашата част на Балканския полуостров“, казва с гордост Йован Калудерович. „През 2002 г. започнахме да се занимаваме с международни превози, а през 2004 г. станахме клиенти на TimoCom, за да оптимизираме капацитета си при обратните курсове. Тогава имахме два товарни автомобила, сега имаме деветнадесет.“

 

Предпазните мерки като основа за дълга съвместна работа

Освен лесното боравене с отделните приложения и по-специално борсата за товари и товарни обеми, Zrnožit d.o.o. има от 12 години доверие на доставчика на IT услуги TimoCom поради едно от най-важните му качества: сигурността.

„До транспортната платформа имат достъп само проверени фирми“, казва Йован Калудерович. „Освен това, преди подписването на всеки договор ние проверяваме потенциалния търговски партньор във вътрешната за платформата фирмена директория. Ако всичко е наред, ние се свързваме директно с нашия бъдещ партньор през инструмента. Ние високо ценим този ефективен начин на работа с TimoCom. Винаги намираме бързо надеждни и състоятелни партньори.“

Благодарение на добрата фирмена политика мрежата от качествени търговски партньори, най-вече спедиторски фирми, на Zrnožit d.o.o. от години непрекъснато расте. В момента има клиент на TimoCom от Австрия, за когото фирмата целогодишно пътува редовно.

Също и фирми, които използват транспортната платформа основно за търсене на обратни превози, могат да изградят дългосрочни партньорства. Успехът на Zrnožit d.o.o. е пример за това, че IT логистичните решения на TimoCom предлагат по нещо за всяка сфера на транспорта и могат да бъдат използвани за увеличаване на ефективността.

 

в началото

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама. Научете повече