TimoCom Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

Една от нашите силни страни: Информационните технологии!Техническа сигурност

Мрежата за сигурност на TimoCom обхваща последователни инвестиции в най-модерните технологии на IBM и Oracle. Така клиентите на TimoCom получават достъп до една високотехнологична платформа от висша класа, която им дава възможност за бърза и безопасна работа.

Две географски отделни и независими центрове за данни на най-високо ниво на сигурност, който  предлагат  цялостна  система  за архивиране и помощ при бедствия, оптимална достъпност и гаранция, че нашият софтуер може да работи с обичайното качество.

Ние сме особено чувствителни към вашите данни! Затова TimoCom е удостоен със званието "Hosted in Germany": "Този етикет показва, на нашите потребители, че техните данни ще бъдат организирани в Германия. По този начин, те са обект на немският закон за защита на данните, който се смята за един от най-строгите в Европа", обяснява Марко Хаак, директор ИТ инфраструктура и услуги.

Като ІТ специалист TimoCom предлага:

  • ISO/IEC 27001 сертифицирани и енергийно-ефективни центрове за данни сертифицирани и енергийно-ефективни центрове за данни
  • Сигурно прехвърляне на данни благодарение на криптирана SSL връзка
  • денонощно наблюдение и работа със собствен IT отдел
  • няколкодублиращи се начина на свързване към интернет
  • мощна защитна стена и многостепенна антивирусна система
  • Всички данни са "Hosted in Germany"

Транспортенлексикон – Транспортенлексикон – Отговор на тема Транспорт

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.