TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.
"Ние се грижим технически изцяло за Вашата сигурност!"

Марко Хаак

Директор по IT инфраструктурата и услугите

Марко Хаак – Директор по IT инфраструктурата и услугите, TIMOCOM

Едно от най-големите ни предимства: Техническите аспекти на сигурността:

Мрежата за сигурност на TIMOCOM обхваща също така и последователни инвестиции най-модерните технологии на IBM и Oracle. Като клиенти на TIMOCOM имате на разположение една хай-тек платформа с най-високо качество, която Ви дава възможност да работите бързо и сигурно.

С TIMOCOM няма да останете разочаровани: Два компютърни центъра на най-високо ниво, които се намират на различни места и са напълно независими един от друг, се грижат да имате възможност да работите 24 часа в денонощието. Благодарение на това, че нашите сървъри са оптимално достъпни, благодарение на цялостните си системи за архивиране, дори и в случай на природни бедствия, транспортната платформа на TIMOCOM винаги функционира с обичайното си високо качество.

Ние сме особено чувствителни към вашите данни! Затова TIMOCOM е удостоен със званието „Hosted in Germany“: "Този етикет показва, на нашите потребители, че техните данни ще бъдат организирани в Германия. По този начин, те са обект на немският закон за защита на данните, който се смята за един от най-строгите в Европа“, обяснява Марко Хаак, директор ИТ инфраструктура и услуги.

Като ІТ специалист TIMOCOM предлага:

  • Печат ISO/IEC 27001 сертифицирани и енергийно-ефективни центрове за данни
  • Сигурно прехвърляне на данни благодарение на криптирана SSL връзка.
  • 24/7 мониторинг от нашия собствен IT отдел.
  • Неколкократно дублираща се интернет връзка
  • Мощна защитна стена и няколко нива от антивирусни системи
  • Всички данни са „Hosted in Germany“
Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.