TimoCom Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

Важни съвети и правила за още повече сигурностКакво можете да направите, за да поддържате бизнеса си изряден

С иновативната система за сигурност TimoCom Secure, правим много, за да се гарантирме, че всичко работи гладко. По-долу представяме прости средства и мерки, които помагат на всеки и допринесят ефективно за по-високото ниво на сигурност.

Прости предпазни мерки за собствената Ви сигурност

Проверка на бизнес партньор чрез контролен списък

За начало най-важните правила за чист бизнес

Като стандартна процедура, TimoCom проучва своите клиенти в началото с цел осигуряване на максимално ниво на сигурност при обмена на товари и превозни средства. В същото време клиентите могат също така да направят няколко неща за тяхната сигурност.

Всичко, което трябва да направите е да следвате няколко стъпки, които ще Ви помогнат значително да намалине риска от "нечист" бизнес преди подписването на договора. За тази цел, TimoCom постави списък на най-важните правила за проверка на нови бизнес партньори. Намерете повече съвети за това как да се избегне кражба на товари в следната статияа, Обширна кампания-за Европа от TimoCom и SCHUNCK.

Европейска инициатива на SCHUNCK и TimoCom

Вашата проверка за благонадежност с цел предотвратяване на кражби на товари

С този списък Ви защитавате  бизнес си срещу измами

"Черните овце" не са нещо ново в нашия бранш. Новото е, че измамниците стават все по-дръзки. Затова става все по-важно да се въведат работещи средства и мерки, които да помогнат за намаляване на измамите и кражбите.

В сътрудничество на TimoCom Soft- und Hardware GmbH с OSCAR SCHUNCK AG & CO. KG помага за разработването на един обширен списък за бизнеса,чрез който списък може  да се установи самоличността на търговски партньори по-добре, преди подписването на договора. Съветваме съответните отговорни служители да  изтеглите и проверите списъка за да имате по-голяма  сигурност  и  проверка  на почтеността на транспортната услуга.

Транспортенлексикон – Транспортенлексикон – Отговор на тема Транспорт

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.