TimoCom Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.
За индустрията&търговски клиенти – TC eMap®
Искам да знам къде са ми стоките Ето защо, аз се доверих на TC eMap® и на бизнес партньорите, които могат да бъдат проследени.

Проследяване - Запазете общия поглед!Мощното решение за калкулиране и проследяване

се предлага от TimoCom: Решение 3 в 1 за по-висока ефективност и безопасност! Нашето решение за проследяване в TC eMap® Ви показва всички известни телематични системи само в една платформа. С помощта на планирането на маршрута можете директно от борсата за товари и товарни обеми TC Truck&Cargo® да определите курса до съответната релация. И същевременно Вие можете да калкулирате възникналите пътни и допълнителни разноски в TC eMap®.

TC eMap® буди доверие

При регистриране на превозното средство, фирмите могат специално да подчертаят, че предоставят техните автомобили за проследяване в TC eMap® – силен аргумент при възлагане на поръчката.

Предимствата на решението за проследяване на TimoCom:

  • различни телематични системи с един поглед
  • повишена безопасност при транспортиране
  • без инсталиране, без разходи за монтаж: просто използвате вече налично телематично решение и обичайната платформа на TimoCom
  • предлага се на 24 езика
  • Всички данни са "Hosted in Germany"

TC eMap® прави транспортния бизнес по-прозрачен и по-ефективен

Пътят на информацията между изпълнител и възложител става значително по-кратък и по-ефективен, тъй като всички разрешени автомобили са видими за търговските партньори на платформата. Така евентуални недоразумения могат да бъдат отстранени незабавно.

Тук виждате част от списъка на нашите партньори:
Фотогалерия

Разгледайте сега TC eMap® във фотогалерията!

Видео инструкция

Ние ще ти покажем!

Учебните видеоклипове, предлагани тук, ще Ви помогнат да използвате по-добре нашите продукти. В нашите видео уроци обясняваме стъпка по стъпка всичко за продуктите на TimoCom.

Транспортенлексикон

Транспортенлексикон – Транспортенлексикон – Отговор на тема Транспорт

TimoCom говори

Следвайте ни

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.