Транспортната платформа на TimoCom си сътрудничи с UTA

IT специалистът интегрира с мрежата от бензиностанции на UTA нови POI в решението си за проследяване

споделяне на ...
15.01.2018

споделяне на ...

Повече от 120 000 потребители на TimoCom имат достъп до разширената функционалност през решението за калкулиране и проследяване TC eMap®. То показва още при планирането на маршрута къде се намират бензиностанциите, които са включени в мрежата на UTA. Около 2,6 милиона отсечки се калкулират месечно посредством TC eMap®.

 

Шофьорите на товарни автомобили, които използват смартфон или таблет, за да се ориентират в маршрута от транспортната платформа на TimoCom, могат по всяко време да видят допълнителна информация само като докоснат логото на UTA от електронната карта, без да са необходими допълнителни приложения или софтуер. Така мобилните устройства предоставят актуална информация на шофьора за работното време, наличието на охраняем паркинг, терминали за пътни такси, колонки за гориво с голям дебит и наличните видове гориво. Само в Германия има включени 12 000 бензиностанции в мрежата на UTA.

 

„Като доставчик на мобилност ние трябва да бъдем там, където се нашите клиенти. Поради това, TimoCom - като най-голямата транспортна платформа в Европа - е идеален партньор“, казва Фолкер Хубер, изпълнителен директор на UTA.

в началото

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама. Научете повече