Приложението на TimoCom вече е налично за устройства TomTom Bridge

Шофьорите на камиони вече влизат директно от TomTom Bridge в най-голямата транспортна платформа в Европа

споделяне на ...
27.07.2017

споделяне на ...

Транспортната платформа като цифрово приложение на борда

Всеки, който пътува много по работа, знае колко е трудно да не може да управлява и финализира правилно процесите. Това важи с пълна сила за шофьорите на товарни автомобили, за които това да бъдат на път е основната част от работата им. Като професионален шофьорски терминал, TomTom Bridge създава жизненоважна връзка между шофьора и офиса, както и между шофьора и клиента. Освен навигацията за товарни автомобили на TomTom и информацията за трафика в реално време по всички маршрути, базираните на Android устройства съдържат и мобилни бизнес приложения. Едно от тези приложения е TimoCom, най-голямата транспортна платформа в Европа. Благодарение на него потребителите могат съвсем лесно да се пренасочват в движение. Така те могат лесно и удобно да намерят в движение транспортни поръчки в цяла Европа или да предложат гъвкаво своите свободни товарни обеми в транспортната платформа. Интегрираното приложение е практично най-вече за самостоятелните шофьори, които с негова помощ могат по всяко време да намерят товари и в двете направления по маршрута. „Това спестява много време на потребителите на TimoCom. Шофьорите вече не е нужно да вадят личните си смартфони, за да проверят поръчките за товари — понеже с TomTom Bridge имат на едно място както навигация, така и приложението на TimoCom, както и всички други приложения“, разяснява Андреа Ди Димицио, мениджър решения в TimoCom.

 

TomTom Bridge – перфектната комбинация от навигация и бизнес приложения

Според Клаус Бургщалер приложението на TimoCom увеличава стойността на хардуера на TomTom Bridge: „Шофьорските терминали TomTom Bridge предлагат много повече от навигация или карти. Благодарение на интегрираните приложения, като приложенията за въвеждане на товарни обеми и търсене на товари от TimoCom, работното ежедневие на нашите клиенти значително се улеснява и адаптира спрямо нуждите им. Точно това е нашата мисия: Да разработваме заедно технологии, от които печелят всички.“

 

От началото на юли 2017 г. потребителите на транспортната платформа на TimoCom ще могат да обработват поръчки също и през мобилния достъп. Понеже новото приложение TC Transport Order® цифровизира транспортните поръчки и дава възможност на търговските партньори за централна обработка директно в платформата на TimoCom. Това ще направи още по-лесна комуникацията и свързването в мрежа, както за спедиторите, така и за превозвачите и товародателите.

Повече информация за TimoCom можете да намерите на www.timocom.bg

Повече информация за TomTom Bridge можете да намерите на www.tomtom.com/de_de/business-and-government/bridge/

в началото

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама. Научете повече