Всички новости с един поглед

Актуални съобщения за пресата

05.06.2019

TIMOCOM презентира цялостна система от нови Smart App приложения за логистиката

Еркрат/Мюнхен, 5 юни 2019 г. – TIMOCOM проправя пътя към цифровата ера на транспортните и логистични фирми. На изложението transport logistic 2019 в Мюнхен доставчикът на IT услуги презентира цялостна система от нови приложения, интерфейси и партньори, която подпомага цифрово логистиците във всички области на транспортния процес. „Ние искаме да направим иновациите, които нашите клиенти ежедневно използват, толкова леснодостъпни, колкото е електричеството в домовете“, каза говорителят на TIMOCOM Гунар Гбурек.

продължаване на четенето >
14.03.2019

TIMOCOM отбеляза двуцифрен ръст: Цифровите решения за транспортния свят като движеща сила на развитието

Еркрат, 14.03.2019 г. – TIMOCOM продължава да се разраства. Операторът на умната логистична система Smart Logistics System отбеляза повече динамика през изминатата година не само в своята борса за товари. Опериращата в цяла Европа IT фирма направи през 2018 г. най-голям скок с приложенията за цифровизация на управлението на поръчките в логистиката.

продължаване на четенето >
18.09.2018

IAA Nutzfahrzeuge 2018: С новата си маркетингова идентичност TIMOCOM става новатор в областта Smart Logistics System

Augmented Logistics за европейската логистика

За 8-ми пореден път TIMOCOM стана водещата IT фирма в Европа в областта на логистиката на IAA Nutzfahrzeuge 2018 в Хановер. Тази година TIMOCOM използва тази възможност за нещо специално. На изложението за мобилност, транспорт и логистика фирмата се презентира със своето ново лого като първата Smart Logistics System и представи визията си за Augmented Logistics.

От повече от двадесет години TIMOCOM трайно променя и цифровизира заедно със своите клиенти логистичния бранш. Сега фирмата заедно с тях прави следващата крачка в развитието си и се трансформира. Основа за това стават новите визия и мисия на фирмата. TIMOCOM вярва в съществуването на един свят без логистични предизвикателства и си поставя за мисия да направи логистиката умна, безопасна и лесна. Тази стратегия намира отражение и в новата маркетингова идентичност

Но какви точно са основните фактори на тази трансформация?

продължаване на четенето >

Актуално Medienecho

Медии

За визуализация на текстовете свързани с TIMOCOM , медиатеката на TIMOCOM е на Ваше разположение. Изображенията и документите са на Ваше разположение за сваляне, разделени в четири категории: „Бранш“, „Акции“, „Фирма“ и „Платформа/Услуги“. Можете да използвате интуитивно нашата медиатека с допълнителни филтри, например по език.

Към медиатеката

Контакт с пресата

TIMOCOM GmbH
Unternehmenskommunikation
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+36 22 51 59 61

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

в началото

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама. Научете повече