TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

TimoCom TRUCK & CARGO® online – вече с още повече функции!

Дюселдорф, 15 март 2007 – По-бързо и по-ефективно – така изглежда бъдещето на диспонирането с използване на програмата TimoCom TRUCK & CARGO® online. Водещата фирма сред борсите за товари и товарни пространства предлага на клиентите си решение за оптималното използване на капацитети, съобразено изцяло с техните нужди. Най-актуалната от всички борси за товари вече е при Вас с още повече функции!

Вече 10 години TimoCom Soft- und Hardware GmbH предлага на страдащия от натиска на конкуренцията транспортен бранш възможност за оптималното използване на капацитети и същевременно - избягване на безсмислените празни километри! Тази нова по вида си и интелигентна система на транспорта носи името TimoCom TRUCK & CARGO® - водеща пазара сред борсите за товари и товарни пространства в Европа! Бързият успех на TimoCom се дължи най-вече на правилната фирмена стратегия, а именно - да постави във фокуса на своите усилия спедиторите и техните нужди. При разработването на най-новия софтуер TimoCom също се ръководи от нуждите на клиентите си. Резултат от това е най-новата от всички поколения борса за товари с най-високата динамика на диспозиция: онлайн-версията на TimoCom TRUCK & CARGO®! Не само автоматичното актуализиране е едно от големите предимства от нови технически възможности за прецизиране, а и по-лесното ползване карат спедитори и превозвачи в Европа да се преориентират към новия софтуер.

Тъй като ТимоКом непрекъснато се развива, фирмата и сега няма да легне върху лавровите си венци! Новаторство и качество са девизът на фирмата и затова нека тези, които искат да извлекат максималното от TimoCom TRUCK & CARGO® online, се обадят още сега! Програмата, която е на разположение от септември 2006, от този момент може да бъде получена с още повече функции! Ето и част от новите, подобрени опции:

  

  • оптимална управа на шаблони ( сега например само при новите оферти)
  • преглед на всички оферти на дадена фирма
  • преглед на оферти до 4 надстройки (брезент, фургон, джъмбо и т.н.)
  • директно запитване
  • преглед на оферти едновременно до 5 държави

За клиентите на TimoCom тези допълнителни възможности означават, че сред непрекъснато растящото количество от оферти – в момента до 172.000 актуални за деня оферти за товари и товарни пространства – те ще могат да планират дейността си още по-ефективно, отколкото досега! От своя страна по този начин TimoCom продължава да следва успешния курс на ускорен растеж и гледа уверено и с оптимизъм в бъдещето. Новаторски товарни борси като TimoCom TRUCK & CARGO® още днес дават решителен принос за осъществяването на бърз, лесен и – което е от особено значение за спедиторите – икономически изгоден товарен транспорт на бъдещето!

Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Транспортенлексикон – Транспортенлексикон – Отговор на тема Транспорт

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.