TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

TimoCom представя най-голямата европейска борса за обмен на складове

Най-лесният начин за намирне и предлагане на складови площи

Дюселдорф / Хановер, 2012-09-19. На тазгодишният панаир  IAA Commercial Vehicles в Хановер,TimoCom Soft- und Hardware GmbH ще представи нова борса за складиране и логистични площи за цяла Европа. За TimoCom това е логично продължение на портфолиото си и е идеалното допълнение към съществуващата гама от продукти за автомобилния транспорт. На всичкото отгоре: борсата за складове ще бъде от интерес и за други индустрии. Преди всичко тя показва най-голямият брой складови пространства в Европа – и това не е необходимо само на фирми от транспортната и логистичната индустрия.

"С борса за складове ние сме лидер на Европейския пазар още от самото начало. След като предварително сме свършили много работа ние вече може да предложим на нашите клиенти до 30,000 възможности за складиране", казва главният представител на TimoCom Марсел Фрингс:" Като това далеч не е всичко. Ние очакваме, че компании от други индустрии също ще използват нашата борса складове, за да се възползват от голямата база данни на TimoCom за цяла Европа. "

Принципът е прост и ефективен
Борсата за складове работи като виртуален пазар. Потребителите могат да въвеждат своите нужди в полето за търсене, като например вид склад , размер или местоположение и получават списък на наличните складови и логистични площи които отговарят на техните критерии за търсене. С помощта на този инструмент клиентите на TimoCom могат да реагират по-бързо и по-гъвкаво на възможните затруднения.
Разбира се, целият процес също работи по обратния начин. Доставчиците ще могат да поставят своето наличното пространство с цялата необходима информация в борсата и могат да бъдат намерени от други много лесно. Това помага да се избегне неизползваното пространство и оптимизира капацитета на складовете.
Заедно с Truck&Cargo® – лидер на пазара сред борсите за обмен на товари и превозни средства в Европа, и TC eBid® – платформата за цяла Европа за транспортни търгове,борсата за складиране оформя оптималният пакет за по-голяма ефективност в областа на транспорта и логистиката.
Това изглежда логично,защото шансовете за намиране на подходящо решение чрез борсата за складиране са изключително високи. TimoCom стартира борсата за складове с до 30,000 складови възможности в 40 европейски страни. И, разбира се, всичко това е придружено от широка гама от услуги на TimoCom.

Предимствата
- до 30 000 складови и логистични възможности в 40 европейски страни
- най-голямият брой в цяла Европа
- достъпна на 24 езика
- безплатна за клиенти на TimoCom до 31 март 2013

Предимствата за клиентите от пръв поглед
- Намират и предлагат индивидуализирани складови и логистични площи в цяла Европа
- намалят неизползваното пространство
- оптимизират използването на капацитета
- реагират гъвкаво на задръствания

Повече информация за борсата за складове и продуктите на TimoCom ще намерите на www.timocom.bg!  

Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.