TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

TimoCom показва различна страна

Доставчика на борса за товари разширява портфолиото си навреме за панаира IAA Commercial Vehicles

Дюселдорф / Хановер, 8/10/2012. Търговските панаири са местата за иновации и нови продукти. Това е точно това, което ще бъде и тази година "IAA Commercial Vehicles 2012 г.",който ще се прове в Хановер от 20.09.2012 до 27.09.2012. Водещият търговски панаир в света за мобилност, транспорт и логистика предлага идеалното място за TimoCom Soft- und Hardware GmbH, да представи още една новост на дружеството пред обществеността.

Време е за нещо ново
Като доставчик на водещата европейска борса за обмен на товари и превозни средства , TC Truck & Cargo®,както и на тръжна платформа за цяла Европа TC eBid®,TimoCom не трябва да скромничи за най-новата си идея. "Ние ще представим нещо на транспортната и логистична индустрия, което ни прави лидер на Европейският пазара от началото",обяви Главния Представител на TimoCom Марцел Фрингс, "Разбира се, преди официалния старт на изложението IAA 2012 ние не можем да разкрием какво сме разработили. За сега толкова: има търсене от индустрията и TimoCom ще го предостави! "

Тайната ще бъде разкрита на официалната пресконференция на TimoCom предшестваща IAA Commercial Vehicles,която ще се проведе на 9.19.2012-сряда, в 10:30 ч. в зала 17 на Hannover Convention Center. Там посетителите на панаир не само ще могат да получат представа за иновациите на TimoCom за транспорта и логистиката, но също така и да тестват новия продукт, както и утвърдените програми TC eBid® и TC Truck&Cargo ®нащанд C 19 в зала 13. За тази цел, няколко компютърни работни станции, ще бъдат на разположение и всички които се интересуват ще могат да тестват допълнителните функции под ръководството на акаунт мениджър. На панаира всички нови клиенти ще могат на място да положат основите за четири седмичен безплатен тест.

На място и "The Ambassadors for Transport"
Не е тайна, че TimoCom започна имиджова кампания "The Ambassadors for Transport". Кампанията е разработена, за да се насърчи по-доброто разбиране и взаимно уважение на пътя, за насърчаване на обучението и развитието на младежта в транспортната индустрия както и да покаже, че камионите са незаменими. "The Ambassadors for Transport" също ще бъдат на панаира IAA Commercial Vehicles в Хановер. Те имат свое собствено изложбено място в открито пространство щанд P32. Тук посетителите ще могат да видят почти легендарния TimoTruck. Направеният по поръчка камион е знамето на кампанията и придружава "The Ambassadors for Transport" от самото началото.

Тези, които нямат време да отидат на търговския панаир, трябва просто да сърфират в www.timocom.com и www.transportbotschafter.de за допълнителна информация за всичко свързано с панаира засягащо TimoCom и "The Ambassadors for Transport".

Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.